Ο Ουόκαπ στο Sportal: «Να με αγαπούν και να κερδίσω κάτι που θα κρατήσει για τον Ολυμπιακό. Αυτό θέλω»

Τόμας Ουόκαπ

i

Sportal

Ο Ουόκαπ στο Sportal: «Να με αγαπούν και να κερδίσω κάτι που θα κρατήσει για τον Ολυμπιακό. Αυτό θέλω»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:00 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 22.09.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στο Sportal για την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για τον στόχο του σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός ή μάλλον ο... Έλληνας διεθνής γκαρντ, έχει δεθεί όσο λίγοι με τον σύλλογο και κάθε φορά που πατάει παρκέ ματώνει για την φανέλα, γεγονός που ο κόσμος το έχει καταλάβει και του το ανταποδίδει.

Το Sportal λοιπόν πρόλαβε να του πάρει μερικές κουβέντες για την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, όμως πριν τον ρωτήσουμε, μας ρώτησε εκείνος για το σκορ του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Αφού έμαθε το σκορ, τότε μπορέσαμε να συνεχίσουμε.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Ουόκαπ είχε κάνει από πριν το... διάβασμά του για τον Ολυμπιακό. Και με το πριν, εννοούμε πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα!

Στις δηλώσεις που είχε κάνει στο αεροδρόμιο, ο Τόμας Ουόκαπ είχε τονίσει ότι είναι στεναχωρημένος για το γεγονός πως δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη. Έτσι, το να παίξει σε ένα φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου «Kill Bill», ήταν κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο.

Τόμας Ουόκαπ © Intime

«Το να είσαι εδώ για αυτό και να το ζεις είναι απίθανο. Το να βλέπεις τους οπαδούς να τον αποθεώνουν και να βλέπεις τις φωτογραφίες. Είναι σπουδαίο», τόνισε αρχικά.

Με μια δόση... ιεροσυλίας, τον ρωτήσαμε εάν θα ήθελε να έχει ίδια θέση στην καρδιά των φιλάθλων, όπως ο Βασίλης Σπανούλης. Αφού είπε πολλές φορές όχι, μετά απάντησε τα εξής:

«Το να με αγαπούν και να κερδίσω κάτι που θα κρατήσει για πάντα. Αυτό θέλω. Ποτέ δεν θα φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Για κάθε παίκτη και παιδί στις εξέδρες είναι σπουδαίο να βλέπεις την φανέλα να ανεβαίνει είναι ξεχωριστό».

Τέλος, σχολίασε και τα όσα έγιναν στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, στο οποίο παίχτηκαν μόνο τρία δεκάλεπτα, λόγω των απουσιών. «Θα δούμε το φιλμ και θα βγάλουμε συμπεράσματα. Στα πρώτα δύο δεκάλεπτα έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε, όμως στο τρίτο όχι τόσο. Είναι σαν προπόνηση αυτά τα παιχνίδια».