Ο Βεζένκοφ στο Sportal για την επιστροφή στο ΣΕΦ: «Προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, θέλω να μπω μέσα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:57 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 20.09.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε ως... θεατής στο ΣΕΦ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να παλεύει να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στην κάμερα του Sportal.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην δώσει το «παρών» στην εκδήλωση για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον ίδιο να επιστρέφει για πρώτη φορά ως... θεατής στο ΣΕΦ, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό για τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού, τον οποίο από τη νέα σεζόν θα θαυμάζουμε στον μαγικό κόσμο του NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς, μόλις έφτασε στο ΣΕΦ, ήρθε αμέσως μπροστά από την κάμερα του Sportal, προκειμένου να μιλήσει για τον αγαπημένο του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και όχι μόνο, σε μια μικρή συνέντευξη μεν, αλλά γεμάτη συναίσθημα.

«Εδώ είναι η μπασκετική μου οικογένεια. Εδώ είναι και ο Βασίλης που είναι και αυτός οικογένεια, οπότε δεν γινόταν να μην έρθω», είπε αρχικά στην κάμερα του Sportal ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον ίδιο να προσθέτει: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ευχαριστώ και τους ανθρώπους του Σακραμέντο που έκαναν τα πάντα για να είμαι εγώ εδώ».

Σε ερώτηση για το πόσο καιρό προετοίμαζε την έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη, ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε ότι «Έχει ξεκινήσει από καιρό. Το ήξερα μόνο εγώ και κάποια λίγα άτομα. Θέλαμε να είναι έκπληξη και τα καταφέραμε νομίζω», ενώ δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για το πώς θα αντέξει ένα χρόνο μακριά από το ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό.

«Δεν ξέρω. Προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Είναι η συγκίνηση μεγάλη. Δεν ήξερα από πού να μπω. Αλλά εντάξει, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και πάντα, όταν έρχομαι εδώ, θα είναι πολύ όμορφα», είπε.

«Θέλω να μπω μέσα», ανέφερε λίγο πριν το τέλος ο Σάσα Βεζένκοφ, λέξεις που δείχνουν το πόσο αγαπάει τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να κλείνει λέγοντας τα καλύτερα για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. «Σήμερα είναι η βραδιά του Βασίλη. Η ομάδα θα είναι καλή, θα πάει καλά και εύχομαι ό,τι καλύτερο»

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα του Sportal: