Ο Μίλαν Τόμιτς στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι ένας πραγματικός θρύλος» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:15 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 22.09.2023

Ο Μίλαν Τόμιτς, μιλώντας στην κάμερα του Sportal, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη.

Ο άλλοτε αρχηγός και κόουτς των Ερυθρόλευκων, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πειραιά όσο ελάχιστοι, είναι πλέον στο επιτελείο της Αρμάνι και βρέθηκε στο ΣΕΦ, τιμώντας και εκείνος με την παρουσία του τον μεγάλο «Kill Bill» στην εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας του.

«Εντάξει δεν το σκέφτεσαι. Τότε δεν το σκεφτόταν κανένας. Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή...», είπε αρχικά στην κάμερα του Sportal ο σπουδαίος Μίλαν Τόμιτς σε ερώτηση για το αν μπορούσε να φανταστεί πως θα έβλεπε την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη να αποσύρεται.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βραδιά. Συγκίνηση μεγάλη. Μπράβο και στους προέδρους και στον Ολυμπιακό. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι. Είδαμε μέσα σε 45 λεπτά όλη την ιστορία του Βασίλη στον Ολυμπιακό. Ένας θρύλος του Ολυμπιακού που έδωσε πολλά και είναι πολύ ωραία που ο Ολυμπιακός οργάνωσε όλο αυτό».

Βασίλης Σπανούλης Sportal

Βέβαια δεν είχαμε μόνο την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη. Ο Μίλαν Τόμιτς είδε την Αρμάνι να κερδίζει τον Ολυμπιακό, όμως οι ιδιαιτερότητες και οι απουσίες δεν επέτρεψαν ούτε σε εκείνον και τον Μεσίνα, αλλά ούτε και στον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάλει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

«Από κάθε φιλικό μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Ήταν ένα παιχνίδι που εμείς ξεκινήσαμε χάλια στην αρχή. Μετά ανεβήκαμε. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ήταν ένα φιλικό στο οποίο μπορούμε να βγάλουμε λίγα συμπεράσματα», είπε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους πρώην παίκτες του στον Ολυμπιακό, Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία δέχονται πολλή αγάπη από τον κόσμο του Πειραιά.

«Είναι ωραία αυτά τα event. Πρέπει αυτά τα παιδιά να δέχονται εκτίμησης από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ καλό που συμβαίνει αυτό».