Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Μπραζντέικις - Λεπτομέρειες για το οριστικό deal Ολυμπιακού - Ζάλγκιρις!

Μπραζντέικις εναντίον Ράντεμπο

i

Ίγκνας Μπραζντέικις @ Euroleague

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Μπραζντέικις - Λεπτομέρειες για το οριστικό deal Ολυμπιακού - Ζάλγκιρις!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:46 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 23.09.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό, καθώς λεπτομέρειες απομένουν ως την οριστική συμφωνία του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο εκλεκτός για την περιφέρεια του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά! 

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την μεγάλη αναμονή στην περίπτωση Ναν, κινήθηκαν γρήγορα και άμεσα, με την συμφωνία να είναι μια ανάσα από την οριστικοποίησή της και τον παίκτη να ετοιμάζει ουσιαστικά βαλίτσες για Πειραιά. 

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπραζντέικις, με τη Ζάλγκιρις, όπως αναφέρουν οι πηγές του Sportal να παίρνει ένα ποσό ως buy out (λίγο πάνω από μισό εκατομμύριο Ευρώ), ώστε να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη και να ανοίγει το δρόμο για την μετακίνησή του στην Ελλάδα. 

Ο Μπραζντέικις, έχοντας μεγαλώσει ουσιαστικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και έχοντας παίξει στο NBA, θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει εκεί. Παρόλα αυτά, η προοπτική του Ολυμπιακού είναι τέτοια ώστε να κάνει τον παίκτη να βάλει πιο πίσω στο μυαλό του το υπερατλαντικό ταξίδι και να επικεντρωθεί στο να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. 

Ίγκνας Μπραζντέικις

Μάλιστα η επικείμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τους Ερυθρόλευκους, αλλά δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ζάλγκιρις

Πέρσι με την Ζάλγκιρις στην Euroleague είχε 11,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ μέσο όρο, ενώ με την εθνική Λιθουανίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο προσέφερε στην ομάδα που κατέκτησε την έκτη θέση του τουρνουά 9,3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 21,4 λεπτά ανά αγώνα, σουτάροντας μάλιστα με πάνω από 50% στο τρίποντο.