Τα αυτόγραφα του Αγραβάνη, ο χορός του Λι και οι «πυροβολισμοί» του Τόμας (vid)
i

© Intime

Τα αυτόγραφα του Αγραβάνη, ο χορός του Λι και οι «πυροβολισμοί» του Τόμας (vid)

Sportal newsroom 19:51 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 14.02.2023

Η παρακάμερα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πατρών για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Προμηθέα Πατρών για την 16η αγωνιστική της Basket League, σε έναν αγώνα με πολύ θέαμα και σασπένς.

Δύσκολη ήταν η αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Προμηθέα. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς επικράτησαν τελικά των Πατρινών, σε έναν αγώνα που είχε πολλές φάσεις και μεγάλη αγωνία, λίγες μόνο μέρες πριν τις υποχρεώσεις του για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον Παπαγιάννη κόντρα στον Προμηθέα, όμως ο σέντερ της ομάδας είναι αποφασισμένος να προλάβει το Κύπελλο και κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό (13/2) παιχνίδι του Παναθηναϊκού ουσιαστικά για να προφυλαχθεί, αφού δεν είχε προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα μία μέρα νωρίτερα. Κι αυτό ώστε ακολουθώντας το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του για να είναι έτοιμος για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Αχαΐας πρόσφερε στο κοινό έναν αγώνα - θρίλερ, με φοβερή εξέλιξη και συναρπαστική διακύμανση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο με τα όσα συνέβησαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ και δεν είδαμε στη μετάδοση της ΕΡΤ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Αγραβάνη να υπογράφει αυτόγραφα σε μικρούς φίλους των πρασίνων, τον Λι που χόρευε στο ζέσταμα, τον Τόμας να πυροβολάει πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, πριν και μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα.