Η Παρτίζαν προσπαθεί να... αποφορτίσει τους φίλους της πριν το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο κόσμος της Παρτίζαν

i

Sportal/ Alexandar Dimitrijevic

Η Παρτίζαν προσπαθεί να... αποφορτίσει τους φίλους της πριν το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 20:22 - 25.10.2023

Ανακοίνωση της Παρτίζαν για το μεγάλο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Η Παρτίζαν φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (26/10, 19.30) στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Euroleague και η διοίκηση της ομάδας, φοβούμενη μη γίνουν έκτροπα, εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να υπάρχει κόσμια συμπεριφορά από τους φίλους της. 

Σε αυτή, καλεί το κοινό να υποστηρίξει μόνο με τη φωνή του την ομάδα, να μην προβεί σε ακραίες πράξεις και να αποφύγει να πάει στο γήπεδο την τελευταία στιγμή προκειμένου να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και αγοραστές ημερήσιων εισιτηρίων για το επερχόμενο ντέρμπι της EuroLeague, η Παρτίζαν σας προσκαλεί να δείξετε αύριο στην "Stark Arena" για άλλη μια φορά γιατί οι οπαδοί της ομάδας μας θεωρούνται το καλύτερο κοινό μπάσκετ στον κόσμο.

Ο σύλλογος απευθύνει έκκληση σε όλους τους παρευρισκόμενους στη σάλα να εκδηλώσουν την αγάπη τους για τους ασπρόμαυρους μέσα από θετικά συναισθήματα και υποστήριξη στους παίκτες της Παρτίζαν και τον προπονητή.

Οποιαδήποτε προσβολή ή ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο βλάπτει άμεσα τον σύλλογό μας, ενοχλεί άμεσα την ομάδα μας στο γήπεδο.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε δυνατά την ομάδα της Παρτίζαν στη νίκη, με μέγιστο σεβασμό για όλους τους παράγοντες του γηπέδου!

Οι πύλες της "Stark Arena' θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η Παρτίζαν καλεί τους φιλάθλους να έρθουν νωρίς, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός κατά τα κοντρόλ στις εισόδους.

Ήρθαν οι απαντήσεις: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του
EUROLEAGUE

18:33 - 25.10.2023

Ήρθαν οι απαντήσεις: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποδεικνύει ότι ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ορκισμένος για να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Οι αριθμοί του από τα πρώτα παιχνίδια κιόλας, τον δικαιώνουν για την απόφασή του!

Παρτίζαν και μόνο Παρτίζαν!».