Η Παρτίζαν συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά για ενίσχυση

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Intime

Η Παρτίζαν συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά για ενίσχυση

Sportal newsroom 11:02 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 03.10.2023

Απέναντι στην Μόρναρ η Παρτίζαν ήταν καταιγιστική και έφτασε άνετα στη νίκη, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παραδέχεται ωστόσο πως η ομάδα του Βελιγραδίου συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά για ενίσχυση.

Στην πρεμιέρα της στην ABA Liga η Παρτίζαν έδειξε τα δόντια της. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάτησε γκάζι και καθάρισε την ομάδα από το Μαυροβούνιο. Κι όλα αυτά με τους «ασπρόμαυρους» να μην έχουν πάρει την τελική μορφή τους, όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβτις μίλησε στο περιθώριο του αγώνα για την εικόνα της ομάδας του και παραδέχτηκε πως η Παρτίζαν συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ της ακόμα περισσότερο. Για την ακρίβεια, στο Βελιγράδι αναζητούν έναν περιγερειακό και έναν σέντερ, ώστε το ρόστερ να ολοκληρωθεί και ο Ζοτς να έχει το πλήρες υλικό της ομάδας στα χέρια του.

«Είναι καλό που μπόρεσα να μοιράσω τα λεπτά αρκετά ομοιόμορφα. Φροντίζουμε να μην υπάρξει κόπωση και τραυματισμοί. Το υπαιχνίχθηκα και νωρίτερα, σκεφτόμαστε περαιτέρω ενίσχυση, αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο είναι όλοι όσοι έχουμε να είναι υγιείς», ήταν τα λόγια του.

Αυτό το καλοκαίρι η Παρτίζαν απέκτησε τον Πι Τζέι Ντόζιερ, τον οποίο και έφερε από το ΝΒΑ, όπως και τον Φρανκ Καμίνσκι. Οι δύο παίκτες αποτελούν βαρόμετρα στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ μαζί τους μετακόμισαν στο Βελιγράδι οι Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ματέουζ Πονίτκα, για να πα΄ρουν θέση και να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.