Η Παρτίζαν στο... καυτό Βελιγράδι θέλει να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τζέιμς Νάναλι, Τζάναν Μούσα

i

Euroleague

Η Παρτίζαν στο... καυτό Βελιγράδι θέλει να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Γαβριλάκης 10:39 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 02.05.2023

Μετά την απροσδόκητη και ντροπιαστική εξέλιξη του δεύτερου παιχνιδιού, η Παρτίζαν που προηγείται με 2-0, θέλει να ολοκληρώσει την πρόκρισή της έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης στην Stark Arena το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) - Η Μακάμπι επέστρεψε στο Τελ Αβίβ με μία νίκη σε δύο αγώνες στο Πριγκιπάτο και τώρα (2/5, 21:05) φιλοξενεί τη Μονακό.

Ο δεύτερος αγώνας στη Μαδρίτη μετατράπηκε από αθλητικό event σε πολεμικό τοπίο. Οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να μαλώνουν και να χτυπιούνται και η σειρά πήρε... φωτιά.

Ειδικά από τη στιγμή που η Παρτίζαν είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι, ενώ και το δεύτερο -που δεν ολοκληρώθηκε- κατωχυρώθηκε υπέρ της. Οι Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ για τους Σέρβους και οι Γκερσόν Γιαμπουσέλε και Γκάμπριελ Ντεκ για τους Ισπανούς τιμωρήθηκαν και όλοι τους θα απουσιάσουν από το τρίτο παιχνίδι.

Αυτό δηλαδή, που θα διεξαχθεί στην Stark Arena του Βελιγραδίου το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας κυρίως λόγω της… έχθρας που έχει δημιουργηθεί από τους οπαδούς της Παρτίζαν, που -από την πλευρά τους- θέλουν να κάνουν δυσάρεστη την εμπειρία της Βασίλισσας στην πόλη τους.

Οι οπαδοί της Παρτίζαν υποδέχθηκαν τη Ρεάλ γεμίζοντας τις γέφυρες με υβριστικά πανό!
EUROLEAGUE

00:00 - 02.05.2023

Οι οπαδοί της Παρτίζαν υποδέχθηκαν τη Ρεάλ γεμίζοντας τις γέφυρες με υβριστικά πανό!

Μια ιδιαίτερη υποδοχή ετοίμασαν οι οπαδοί της Παρτίζαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχουν σηκώσει πανό κατά της Βασίλισσας στις πεζογέφυρες από το αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» ως την πόλη του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρειάζεται μία νίκη για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Final Four του Κάουνας (19-21/5) την στιγμή που η Ρεάλ ζει στον αστερισμό του «ή τώρα ή ποτέ». 

Η βαλκανική πρωτεύουσα κινείται ολόκληρη στον ρυθμό αυτής της αναμέτρησης και οι φίλαθλοι (και οι οπαδοί) έχουν μετατρέψει την περιοχή σε μία μεγάλη μπασκετική… παρέλαση, ενώ σκοπεύουν όσο το δυνατόν συντομότερα να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Πέραν από το κατάμεστο γήπεδο, στο Κάστρο του Καλεμέγκνταν οι Παρτιζάνοι θα στήσουν μία μεγάλη γιορτή και όλη η πόλη μαζί θα είναι εκεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα σε μία γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Μακάμπι βρίσκεται πίσω στο Τελ Αβίβ με σκοπό να διατηρήσει τα ηνία και το πλεονέκτημα έδρας που… έκλεψε. Έκανε το brake στο πρώτο ματς του Πριγκιπάτου και τώρα η Μονακό βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (2/5) 

21:05 / Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό (NovaSports 4)
21:30 / Παρτίζαν – Ρεάλ Μαδρίτης (NovaSports Prime)

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (3/5)

20:00 / Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα (NovaSports 4)
20:45 / Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (NovaSports prime)

Euroleague Play Offs