Η στιγμή που ο Σενγκέλια ξεφεύγει και προσπαθεί να ανέβει στην κερκίδα των οπαδών της Μακάμπι (vid)

Η στιγμή που ο Σενγκέλια ξεφεύγει και προσπαθεί να ανέβει στην κερκίδα των οπαδών της Μακάμπι (vid)

Sportal newsroom 20:13 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 30.03.2023

Ο Σενγκέλια είχε αψιμαχία με οπαδούς της Μακάμπι στον αγώνα της Βίρτους στο Ισραήλ και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Έχασε την ψυχραιμία του ο Σενγκέλια στην αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο πάουερ φόργουορντ της ιταλικής ομάδας πρώτα άνοιξε διάλογο με την κερκίδα κι έπειτα προσπάθησε να ανέβει στην εξέδρα και να πιαστεί στα χέρια με κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων. 

Συμφωνούμε όλοι ότι και οι αθλητές είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να ακούν τον καθένα να τους βρίζει και να τους προσβάλλει, ωστόσο και οι αντιδράσεις έχουν τα όριά τους. Ο Σενγκέλια δεν το σκέφτηκε αυτό όταν είδε κάποιους φίλους της Μακάμπι να βρίζουν αυτόν και τους συμπαίκτες του την ώρα που κάθονταν στον πάγκο. 

Ο παίκτης της Βίρτους δεν άντεξε και απάντησε στους οπαδούς, εκείνοι μαζεύτηκαν... πολλοί και συνέχισαν τα... γαλλικά με αποτέλεσμα ο έμπειρος Σενγκέλια να θυμίζει ταύρο σε υαλοπωλείο και να προσπαθεί να τους προσεγγίσει στην κερκίδα. 

Ευτυχώς για όλους οι συμπαίκτες του τον πρόλαβαν και δεν τον άφησαν να συνεχίσει τη... βεντέτα και έτσι δεν χτύπησε κανείς. 

Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν στο Τελ Αβίβ: