H στιγμή της επίθεσης στη Μπρίτνεϊ από τoν σωματοφύλακα του Ουεμπανιαμά (vids)

H στιγμή της επίθεσης στη Μπρίτνεϊ από τoν σωματοφύλακα του Ουεμπανιαμά (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:14 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 07.07.2023

Οταν η Μπρίντεϊ Σπίαρς πλησίασε τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά και τον ακούμπησε, ο υπεύθυνος ασφαλείας των Σπερς που ακολουθούσε τον 19χρονο Γάλλο απομάκρυνε σπρώχνοντας την 42χρονη τραγουδίστρια και κάπως έτσι ξεκίνησε ο... χαμός.

Ο μόνος που δεν κατάλαβε τι έγινε ακριβώς ήταν ο ίδιος ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Απλώς αντιλήφθηκε την αναστάτωση που προκλήθηκε όταν -απ' ότι μετά ενημερώθηκε- η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον πλησίασε με σκοπό να βγάλει φωτογραφία μαζί του, αλλά ο σωματοφύλακας έκρινε πως υπήρξε... απειλή. Βέβαια, μετά ζήτησε συγγνώμη από την σούπερ σταρ της Pop μουσικής, που βρέθηκε στο top της καριέρας της στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα με παγκόσμιες επιτυχίες, πριν ακολουθήσει η... ελεύθερη πτώση. 

Η Μπρίτνεϊ πάντως, δεν δέχθηκε τη συγγνώμη του σεκιουριτι και μάλιστα έκανε ότι δεν την άκουσε. Το θέμα είναι πως 19χρονος Γάλλος, ο οποίος ήταν αγέννητος ή μωρό όταν η τραγουδίστρια μεσουρανούσε, ήδη ζει μία ζωή που ανήκει στη σφαίρα των σούπερ σταρς. Παρά το γεγονός ότι ως το Νο 1 του πρόσφατου Draft, επιλογή των Σαν Αντόνιο Σπερς, ακόμα δεν έχει παίξει καν σε φιλικό ματς με την ομάδα του ΝΒΑ, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αμερικάνικης show biz. 

O ίδιος αθλητής, που σε λίγες ώρες θα κάνει το ντεμπούτο του στο Summer League του Λας Βέγκας (τα ξημερώματα του Σαββάτου 8/7) κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς σε ένα κατάμεστο -εξαιτίας της παρουσίας του- γήπεδο, βρέθηκε στο επίκεντρο για μη αναμενόμενο λόγο και εξαιτίας του συμβάντος με την 42χρόνη τραγουδίστρια. Μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει την ιστορία... 

Ματίζ Τάιμπουλ: Η άμυνα που δίνει... εκατομμύρια - Το Πόρτλαντ έβαλε το χέρι στην τσέπη και κράτησε τον Αυστραλό (vids)
NBA

08:50 - 07.07.2023

Ματίζ Τάιμπουλ: Η άμυνα που δίνει... εκατομμύρια - Το Πόρτλαντ έβαλε το χέρι στην τσέπη και κράτησε τον Αυστραλό (vids)

Οι Μπλέιζερς κινήθηκαν αστραπιαία και όταν ο Ματίς Τάιμπουλ συμφώνησε για να πάει στους Ντάλας Μάβερικς, αυτοί απάντησαν, του έδωσαν 33 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια και τον κράτησαν στο Πόρτλαντ.

«Είδα τα νέα σήμερα το πρωί», είπε ο Ουεμπανιαμά και εξήγησε πως «Περπατούσα μαζί με την ασφάλεια των Σπερς και μπαίναμε σε ένα εστιατόριο. Υπήρχε ένας διάδρομος και κάποιοι φώναζαν το όνομά μου. Δεν είδα τι έγινε, γιατί περπατούσα μπροστά και μου είχαν πει να μην σταματήσω, αλλά κάποιος με άρπαξε από πίσω, δεν με ακούμπησε στον ώμο, με τράβηξε από πίσω. Ξέρω μόνο ότι η ασφάλεια την έσπρωξε. Δεν ξέρω με πόση δύναμη όμως, αλλά η ασφάλεια την απομάκρυνε. Δεν σταμάτησα για να κοιτάξω. Συνέχισα να προχωράω και μπήκα μέσα για να απολαύσω το δείπνο μου. Για κάποιες ώρες δεν ήξερα ότι το άτομο που με τράβηξε ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο έμαθα ότι ήταν αυτή και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα. Αλλά δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της, γιατί συνέχισα να περπατάω».

Από την πλευρά της η Μπρίντεϊ Σπίαρς σε αντίθεση με τα λεγόμενα του υπευθύνου ασφαλείας, ο οποίος εξήγησε πως ζήτησε συγγνώμη, εκείνη δεν άκουσε και επιμένει πως «δεν μου είπε κανένας συγγνώμη. Το μόνο που έκανα ήταν όταν αναγνώρισα τον αθλητή, να τον προσεγγίσω γιατί ήθελα να του δώσω συγχαρητήρια για την πορεία του. Επειδή είχε πολύ φασαρία και δεν με άκουσε, τον ακούμπησα στον ώμο και μετά απλώς με χτύπησαν».