H Team USA θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο χωρίς τον Ίνγκραμ

Μπράντον Ίνγκραμ

H Team USA θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο χωρίς τον Ίνγκραμ

Χρήστος Τσάλτας 11:41 - 09.09.2023

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την Team USA, καθώς πέραν της αποτυχίας της να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Καναδά, στον μικρό τελικό, χωρίς τον Μπράντον Ίνγκραμ.

Αποστολή στη Μανίλα

H Team USA ταξίδεψε στη Μανίλα με στόχο να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Αυτός ήταν ο στόχος από την πρώτη στιγμή και γι αυτό προετοιμάστηκαν ο Στιβ Κερ και οι παίκτες του. Η Γερμανία όμως αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στον ημιτελικό και έβαλε τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες των Αμερικανών για διάκριση.

Η Γερμανία θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο, την ίδια ώρα που οι Αμερικανοί θα πρέπει να περιοριστούν στο παιχνίδι της τρίτης θέσης κόντρα στον Καναδά, στο γειτονικό ντέρμπι.

Ο Στιβ Κερ μάλιστα, θα έχει μια απουσία να διαχειριστεί στο παιχνίδι αυτό, καθώς ο Μπράντον Ίνγκραμ έχει τεθεί εκτός μάχης και για τον μικρό τελικό. Ο BI δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό απέναντι στην Γερμανία, λόγω ίωσης, η οποία τον κράτησε εκτός μάχης.

Για το λόγο αυτό μάλιστα δεν πήρε μέρος και στην προπόνηση του Σαββάτου στο Kerry Sports Center, στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα του, θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός μικρού τελικού, σε ένα τουρνουά που θα θέλει και ο ίδιος να το ξεχάσει σύντομα, λόγω της πολύ άσχημης -για τα δεδομένα του- παρουσία εντός παρκε.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.