«Ούτε μια στο εκατομμύριο»: Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ενδεχόμενο λουκέτου στις εξέδρες

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

«Ούτε μια στο εκατομμύριο»: Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ενδεχόμενο λουκέτου στις εξέδρες

Sportal newsroom 13:34 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 10.12.2023

Ξεκάθαρη στάση και αντίδραση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στο ενδεχόμενο λουκέτου στις εξέδρες των γηπέδων, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τονίζει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων».

Η Κυβέρνηση ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, με αφορμή την οπαδική βία και την δολοφονική επίθεση στο Ρέντη, από την οποία δίνει μάχη για τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα.

Την ώρα που έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο λουκέτου στις εξέδρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση. Διότι έκανε λόγο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ΟΑΚΑ την φετινή σεζόν, με την συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων, ενώ εξήγησε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εναρμονιστεί το «τριφύλλι» με μέτρα που τιμωρούν τον Παναθηναϊκό για καμώματα άλλων.

Στο μήνυμά του ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έγραψε χαρακτηριστικά: «Εμείς σαν Παναθηναϊκός έχουμε φτιάξει στο ΟΑΚΑ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που την ζηλεύει όλη η Ευρώπη και έρχονται παιδάκια και περνάνε ωραία. Όλοι ανεξαιρέτως σέβονται την προσπάθεια και έτσι έχουμε συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων σε περιβάλλον γιορτινό.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }