Σημαντικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, εντός με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Κώστας Σλούκας

Σημαντικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, εντός με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Sportal newsroom 08:18 - 10.12.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να διατηρήσει το εντός συνόρων αήττητο ρεκόρ του, κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:15), την ώρα που ο Άρης θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στην Ελλάδα, κόντρα στο Περιστέρι (17:15).

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην Stoiximan Basket League. Το πρωτάθλημα έχει μπει στη 10η «στροφή» του και την Κυριακή περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό AKTOR να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη μία εξ αυτών.

Το «τριφύλλι» μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και την «διαβολοβδομάδα», την οποία ολοκλήρωσε με ήττες στην Euroleague θέλει να βγάλει... αντίδραση, λίγο πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν, του Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Ο Τζέριαν Γκραντ αναμένεται να μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, την ίδια ώρα που στα πιτς παραμένουν τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όσο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον τελευταίο να ανεβάζει σταδιακά στροφές και η επάνοδός του στη δράση πλησιάζει. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί στην Αθήνα χωρίς τον Άντριου Χάρισον, που ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό, αλλά και τον Τζαμάνι ΜακΝις, που το τελευταίο διάστημα είναι στα πιτς με τραυματισμό.

Η ημέρα θα ανοίξει με αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Άρης υποδέχεται το Περιστέρι. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες που θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Κολοσσός - Προμηθέας 114-109

Απόλλων Πατρών - Λαύριο 71-60

ΑΕΚ - Μαρούσι 91-89

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

17:15 / Άρης - Περιστέρι

20:15 / Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Δεκεμβρίου 11 Δεκεμβρίου

20:15 / Καρδίτσα - Ολυμπιακός