Η βαθμολογία της Basket League - Οι ομάδες του Final 8 και τι γίνεται με τις διασταυρώσεις

Μπάλα μπάσκετ

i

Μπάλα μπάσκετ / © Intime

Η βαθμολογία της Basket League - Οι ομάδες του Final 8 και τι γίνεται με τις διασταυρώσεις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:22 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 24.12.2023

Η 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε, με τις 7 ομάδες της λίγκας που θα λάβουν μέρος στο Final 8 να οριστικοποιούνται.

Ολυμπιακός, Περιστέρι και Παναθηναϊκός AKTOR πήραν τις νίκης απέναντι σε Απόλλωνα, ΑΕΚ Betsson και Προμηθέα, παιχνίδια που έριξαν και την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. 

Αυτά τα ματς οριστικοποίησαν και την κατάταξη των ομάδων με το πέρας του πρώτου γύρου, κάτι που σημαίνει ότι οι 7 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Final 8 είναι πλέον γνωστή η τελική τους κατάταξη. 

Θυμίζουμε πως στο Final 8 συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός. Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι BWIN και AEK Betsson, ενώ η 8η ομάδα που θα λάβει μέρος θα είναι εκείνη που θα κατακτήσει το UNICEF Trophy.

Τι γίνεται με τις διασταυρώσεις:

Η ομάδα που θα προκύψει από το UNICEF Trophy θα μπει στην κλήρωση, η οποία θα της δώσει έναν αριθμό από το 5 μέχρι το 8. Ανάλογα με αυτό, θα μάθει και τον αντίπαλό της, ενώ και οι άλλες ομάδες θα μάθουν παράλληλα και τον αριθμό με τον οποίο θα διασταυρωθούν. 

Για παράδειγμα, εάν η ομάδα του UNICEF Trophy πάρει την θέση 5, τότε στην 6η θέση θα βρεθεί ο Άρης, με το Περιστέρι να παίρνει την θέση 7 και την ΑΕΚ την θέση 8 κ.ο.κ. 

Αυτό σημαίνει πως η 7η ΑΕΚ θα πέσει σίγουρα πάνω σε έναν εκ των αιωνίων, καθώς θα παίξει είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Ολυμπιακό

Τα ζευγάρια του Final Four του UNICEF Trophy 
Μεγαρίδα - Μίλωνας 
Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας

Η βαθμολογία της Basket League

Tags: