Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε εδώ και μόνο που δεν αποθεώσαμε τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

© Intime

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε εδώ και μόνο που δεν αποθεώσαμε τον Παναθηναϊκό» (vid)

Sportal newsroom 22:32 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 25.03.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα του Προμηθέα και την ήττα με -31 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Προμηθέας δεν μπόρεσε ποτέ να αντισταθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην κρύβει την απογοήτευσή του μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως η ομάδα του... μόνο που δεν αποθέωσε κι εκείνη μαζί με τον κόσμο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Δεν ακολουθήσαμε ποτέ τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, πιο πολύ ήρθαμε να θαυμάσουμε την εμφάνισή του, μαζί με τον κόσμο. Τους κοιτάξαμε, τους παρακολουθήσαμε, μάθαμε, μόνο που δεν τους αποθεώσαμε. Δεν είχαμε καμία τύχη στο ματς με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι, δεν είχαμε καμία δόση ενέργειας».

Για την αξιολόγηση ολόκληρης της φετινής σεζόν του Προμηθέας:

«Πράγματι έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία στη σεζόν, κάτι που δεν μπορεί να το μειώσει η σημερινή μας εμφάνιση που ήταν απαράδεκτη. Στον αθλητισμό δεν τελειώνει κάτι στις 15 και 20 Μαρτίου. Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις. Σήμερα είχαμε μια πολύ κακή εικόνα και αυτό μας μένει. Δεν θέλω να σταθούμε στο τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αλλά σε αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα. Και σήμερα ήμασταν εκτός παιχνιδιού».

Η τελική κατάταξη της Basket League και το πρόγραμμα του τρίτου γύρου - Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:18 - 25.03.2024

Η τελική κατάταξη της Basket League και το πρόγραμμα του τρίτου γύρου - Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα, με την τελική κατάταξη της Basket League να τον βρίσκει στην πρώτη θέση, λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος.