Η... προφητεία Γιαννακόπουλου: «Έτσι θα το βάλει ο Σλούκας και θα πάρουμε τη Euroleague» (vid)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η... προφητεία Γιαννακόπουλου: «Έτσι θα το βάλει ο Σλούκας και θα πάρουμε τη Euroleague» (vid)

Sportal newsroom 19:17 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 25.03.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τον... τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κατακτήσει τη Euroleague στο Βερολίνο, κάνοντας πλήρη αναπαράσταση της τελευταίας, σύμφωνα με τον ίδιο, φάσης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Euroleague, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το πέρας της κανονικής διάρκειας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο διοικητικός ηγέτης των Πρασίνων, έδειξε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα κατακτήσει το τρόπαιο στο Βερολίνο.

Λίγες ώρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Προμηθέας ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ δημοσίευσε ένα video στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο προβλέπει πώς θα κριθεί ο τελικός που θα γίνει στο Βερολίνο, με το τελευταίο σουτ να το παίρνει ο Σλούκας και να ευστοχεί, χαρίζοντας το τρόπαιο στους Πράσινους.

«Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκα, έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουν σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση, 1.7". Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας στη γωνία, τρέχει, τρέχει, τρέχει, έρχεται έτσι, βγαίνει ο Χουάντσο, του κάνει σκριν, παίρνει τη μπάλα στο 1.7", γυρίζει... Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα! Και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το βίντεο με την... αναπαράσταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Χωρίς τον Γκραντ ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Προμηθέα - Στη 12άδα ο Βιλντόζα, τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:42 - 25.03.2024

Χωρίς τον Γκραντ ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Προμηθέα - Στη 12άδα ο Βιλντόζα, τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο

Ο Τζέριαν Γκραντ θα πάρει «ανάσες» κόντρα στον Προμηθέα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Βίρτους στην Μπολόνια - Στη 12άδα ο Λούκα Βιλντόζα και πιθανότατα ο Κώστας Αντετοκούνμπο.