Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον Παναθηναϊκό

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον Παναθηναϊκό

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι Πράσινοι το 2018, τη χρονιά που έπαιξαν στα playoffs με την Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν ομαδάρα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή φόργουορντ να βγάζει το... παράπονό του για την πορεία της ομάδας του 2018.

Εκείνη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs και δεν κατάφερε να προκριθεί στα playoffs του Βελιγραδίου, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να τονίζει πως οι Πράσινοι ήταν «ομαδάρα και παίζαμε για τη φανέλα».

Παράλληλα μίλησε για τους Μπακς, την άμυνά του, τα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, αλλά και το ξεκίνημα του Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Amerikanos24:

Για το αν έχουμε δει την καλύτερη version των Μπακς φέτος:

«Δεν είμαστε πάρα πολύ μακριά, αλλά όχι σίγουρα όχι. Είναι πράγματα που έχουμε λίγο χώρο για βελτίωση. Δηλαδή σιγά σιγά μεγαλώνει. Μεγαλώνει η χημεία μας, μεγαλώνουμε μαζί και το βρίσκουμε αυτό. χρειαζόμαστε σίγουρα λίγο χρόνο, αλλά δεν είναι το θέμα ότι χρειαζόμαστε χρόνο. Μαθαίνουμε κάθε μέρα και πρέπει είμαστε και λίγο υγιείς. Αυτό».

Για το αν νιώθει ότι μπορεί να μαρκάρει τον οποιονδήποτε:

«Πάντα νιώθω πως μπορώ να μαρκάρω των οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να ξέρεις το game plan. Πολλές φορές μπορεί να παίζουμε άμυνα και κάτι που πάω εγώ να κάνει και μου φαίνεται έξυπνο, μπορεί να φαίνεται χαζό γιατί δεν το ξέρουν όλοι. Αν δεν το ξέρει ο ψηλός μου, ο δεξιά μου περιφερειακός και πάω μόνος μου να το κάνω, φαίνεται χαζό. Πρέπει να είμαστε όλοι συνδεδεμένοι όταν παίζουμε άμυνα».

Για την σειρά του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ το 2018 και το τι πήγε λάθος τότε:

«Δεν έγινε κάτι. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Πιστεύω ότι άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά χαίρομαι τώρα για την ομάδα. Πάει πολύ καλά. Είναι αδερφός μου εκεί, πάει καλά. Χαίρομαι πάρα πολύ. Κοίτα, σίγουρα ήταν και ένα ματς σε μια σειρά που δείξαμε και στον κόσμο ότι ήταν το ξεκίνημα και για εμάς. Να αρχίσουμε να αλλάζει και ο Παναθηναϊκός και να μπαίνει σε μια ροή. Είχαμε τρομερούς παίχτες όπως ο Μάικ Τζέιμς. Συγχαρητήρια κιόλας να του πω. Έγινε πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα. Και ο Νικ πρώτος πασέρ. Είχαμε ομαδάρα ρε φίλε αλλά όχι μόνο ομαδάρα. Είχαμε και καλά παιδιά, μεγαλωμένα παιδιά και παίζαμε για την φανέλα».

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:

«Αν πας να κάνεις πρόβλεψη για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν έχεις δει ποτέ μπάσκετ. Δεν πρέπει να κάνεις καμία πρόβλεψη. Αυτό το ματς είναι για αυτά τα ματς. Είναι μια η άλλη, αλλά το θέμα είναι άλλο. Πόσο χαίρομαι που και οι δύο ομάδες παίζουν πάρα πολύ καλά και μακάρι να δουν και τις δύο ομάδες στο φάιναλ φορ αυτό».

Για το ότι θα παίζει υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη:

«Καταρχάς συγχαρητήρια που έχει αναλάβει και που πήγε και τόσο καλά στα παράθυρα. Κάναμε δύο παιχνίδια καλά, κερδίσαμε. Χαίρομαι πάρα πολύ. Χαιρόμουν κι όταν παίζαμε αντίπαλοι κι αυτά. Τώρα θα είναι ωραίο. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα μπορούμε να συνεργαστούμε».

Η ηγετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που... διέλυσε τους Θάντερ
NBA

03:34 - 25.03.2024

Η ηγετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που... διέλυσε τους Θάντερ

Την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε ακόμα μια νίκη των Μιλγουόκι Μπακς, με τον Greek Freak να παίρνει την ομάδα του από το χέρι και με ένα μεγαλοπρεπές double double να την οδηγεί εκ του ασφαλούς.