Χωρίς τον Γκραντ ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Προμηθέα - Στη 12άδα ο Βιλντόζα, τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο

Λεσόρ, Γκριγκόνις, Γκραντ

i

@Intime

Χωρίς τον Γκραντ ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Προμηθέα - Στη 12άδα ο Βιλντόζα, τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο

Ηλίας Λαλιώτης 12:42 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 25.03.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ θα πάρει «ανάσες» κόντρα στον Προμηθέα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Βίρτους στην Μπολόνια - Στη 12άδα ο Λούκα Βιλντόζα και πιθανότατα ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Με μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου της Basket League κόντρα στον Προμηθέα (25/3, 20:15).

Ο Τζέριαν Γκραντ θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος από αγώνα πρωταθλήματος, καθώς ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να τον ξεκουράσει πριν από την κομβική αναμέτρηση της Παρασκευής (29/3, 21:30) με τη Βίρτους Μπολόνια και την τελική ευθεία της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός εξάδας ξένων για το ματς με τους Πατρινούς, με τον Λούκα Βιλντόζα να παίρνει τη θέση του, μιας και έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι η εξάδα των ξένων για τον Παναθηναϊκό AKTOR απόψε θα αποτελείται από τους Βιλντόζα, Ναν, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι.

Θυμίζουμε πως χθες επέστρεψε σε μέρος της προπόνησης ο Κώστας Αντετοκούνμπο και έχει θέσει υποψηφιότητα για να είναι στη 12άδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι οι Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι, η τελική απόφαση θα παρθεί λίγο πριν από το τζάμπολ, ανάλογα και με το πως νιώθει ο Έλληνας σέντερ.