Νέα διαδικτυακή αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Σλούκα με μόνο μια λέξη!

Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Νέα διαδικτυακή αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Σλούκα με μόνο μια λέξη!

Sportal newsroom 18:59 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 23.03.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε για ακόμα μια φορά μέσω διαδικτύου τον Κώστα Σλούκα, χαρακτηρίζοντάς τον «ηγέτη».

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ΟΛΑ τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο διεθνής γκαρντ να είχε μόλις 2 πόντους, όμως στο δεύτερο πρόσθεσε 16(!), όντας ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τον Παναθηναϊκό. Συνολικά είχε 18 πόντους με 6/9 σουτ εντός παιδιάς (4/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις 2 λάθη, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

23:55 - 22.03.2024

Το βίντεο που δεν χάνεται: Το σόου του Σλούκα σε 61 δευτερόλεπτα!

Απολαυστικός, καθοριστικός, απλά... ηγετικός! Ο Κώστας Σλούκας σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, οδηγώντας το «τριφύλλι» σε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ με 89-81.

Όπως είναι λογικό, όλο το ΟΑΚΑ τον αποθέωσε φωνάζοντας το όνομά του, ενώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του εκθείασε τον «Σλούκι Λουκ».

Ο Κώστας Σλούκας ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, γράφοντας «Η νύχτα... μέχρι την επόμενη» και τα σχόλια κάτω από το ποστ του πήραν φωτιά.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να αποθεώσει τον Κώστα Σλούκα για ακόμη μια φορά, καθώς, κάτω από το ποστ του γκαρντ του Παναθηναϊκός, ο διοικητικός ηγέτης των Πρασίνων έγραψε «Ηγέτης», δείχνοντας έτσι για ακόμα μια φορά την εκτίμησή του προς τον 33χρονο γκαρντ.

Το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποστ του Κώστα Σλούκα:

Η ανάρτηση του Κώστα Σλούκα:

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Η ανατροπή της χρονιάς στο ΟΑΚΑ είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της μεγαλύτερης μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού και έφερε τον Παναθηναϊκό μια στάση πριν από το Βερολίνο. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.