«Ποιος; Εσύ!»: Ο Κώστας Σλούκας ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του και στα αποδυτήρια (vid)

«Ποιος; Εσύ!»: Ο Κώστας Σλούκας ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του και στα αποδυτήρια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:40 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 23.03.2024

Ο Παναθηναϊκός μοιράστηκε με τους followers του στα κοινωνικά δίκτυα το οπτικοακουστικό υλικό από την είσοδο του MVP Κώστα Σλούκα στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Αφού πρώτα αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και η μεγάλη νίκη των «πρασίνων» επί της Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague, το... πάρτι και ο ενθουσιασμός του Κώστας Σλούκα πήγε μέχρι τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

O administrator του Παναθηναϊκού στο παρκέ ήταν αυτός και ο... συνάδελφός του, που διαχειρίζεται τα social media της ομάδας, το πρωί του Σαββάτου (23/3) προσέφερε στους ακόλουθους και το οπτικοακουστικό υλικό που προέκυψε όταν ο 34χρονος γκαρντ μπήκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τους συμπαίκτες του.

Όλοι τον περίμεναν με ενθουσιασμό! Πρώτος ο Δημήτρης Μωραϊτης έσπευσε να τον συγχαρεί με θέρμη και μία κραυγή. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι. Ειδικά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ρωτούσαν δυνατά «Ποιός;» και μόνοι τους απαντούσαν «Εσύ!».

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Η ανατροπή της χρονιάς στο ΟΑΚΑ είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της μεγαλύτερης μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού και έφερε τον Παναθηναϊκό μια στάση πριν από το Βερολίνο. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο (προφανώς) να θυμίσουν ποιος είναι ο ηγέτης της ομάδας τους. Το ίδιο φώναζαν μετά και οι περισσότεροι, ενώ ο Κώστας Σλούκας χαιρέτησε έναν προς έναν τους συναθλητές του, αγκάλιασε τον Μάριους Γκριγκόνις, έκανε high five με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Κέντρικ Ναν και γενικά δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για όσα είχαν προηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου.

🔴 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο