Ο Κώστας Σλούκας συγκινήθηκε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραγουδήσει για παικταράδες - Τρομερό συναίσθημα που φώναζαν το όνομά μου»

Ο Κώστας Σλούκας συγκινήθηκε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραγουδήσει για παικταράδες - Τρομερό συναίσθημα που φώναζαν το όνομά μου»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:00 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 23.03.2024

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα έβαλε 18 πόντους και έκανε 8 ασίστ και ήταν ο ηγέτης της μεγάλης νίκης. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του και ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε πως «ήταν τρομερό συναίσθημα. Πολύ συγκινητικό!»

Ενδεχομένως (ενδόμυχα) να περίμενε με αγωνία την ώρα και τη στιγμή που ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα φώναζε ρυθμικά το όνομά του, έπειτα από μία σπουδαία νίκη στην Euroleague. Ο Κώστας Σλούκας, το βράδυ της Παρασκευής (22/3) στο ΟΑΚΑ το έζησε κι αυτό!

Λίγο πριν είχε οδηγήσει και καθοδηγήσει τους «πράσινους» στην επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, προσφέροντας στην ομάδα του 18 πόντους και 8 ασίστ και με το που τελείωσε η αναμέτρηση άκουσε το «Κώ-στας Σλού-κας οε οε οε».

Και δεν πέρασε... απαρατήρητο από τα ώτα του, ούτε από την καρδιά του.

23:55 - 22.03.2024

Το βίντεο που δεν χάνεται: Το σόου του Σλούκα σε 61 δευτερόλεπτα!

Απολαυστικός, καθοριστικός, απλά... ηγετικός! Ο Κώστας Σλούκας σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, οδηγώντας το «τριφύλλι» σε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ με 89-81.

Ένα τρομερό συναίσθημα δημιουργείται «όταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού τραγουδάει το όνομα μου», παραδέχθηκε ο τέως σταρ του Ολυμπιακού. Και πρόσθεσε πως «δεν έχω ούτε έξι μήνες στην ομάδα. Είμαι νέος εδώ και αυτό δείχνει πως αναγνωρίζει ο κόσμος πως δίνουμε και την ψυχή μας για την ομάδα. Αν αναλογιστούμε για ποιους παικταράδες έχουν τραγουδήσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι συγκινητικό. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο μέρος, μην κρυβόμαστε, αλλά ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει για εμάς», είπε ο 34χρονος γκαρντ των 10 final four στην καριέρα του, που ελπίζει να γίνουν σύντομα (πολύ σύντομα) ένδεκα!

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Ο ηγέτης Σλούκας παίζει τα λεπτά που αξίζει και μπορεί να τον φτάσει... μέχρι τέλους

Η ανατροπή της χρονιάς στο ΟΑΚΑ είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της μεγαλύτερης μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού και έφερε τον Παναθηναϊκό μια στάση πριν από το Βερολίνο. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Βέβαια δεν παρέλειψε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova να θυμίσει πως «η Euroleague είναι ένας... μαραθώνιος. Υπάρχουν πολλά αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανείς. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες, άσχετα με την καλή παρουσία ή όχι. Μια νίκη, πόσο μάλλον στην έδρα μας είναι σημαντικό και μας κρατάει στο να κοιτάμε μόνο τη δεύτερη θέση. Έχουμε τρεις "τελικούς" για να φτάσουμε στον πρώτο ματς στόχο που είναι το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs».

🔴 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!