Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ενόψει Προμηθέα και Βίρτους

Κώστας Αντετοκούνμπο και Ματίας Λεσόρ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ενόψει Προμηθέα και Βίρτους

Ηλίας Λαλιώτης 21:14 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 24.03.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού AKTOR την Κυριακή (24/3) και η συμμετοχή του κόντρα στον Προμηθέα είναι αρκετά πιθανή, αλλά θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ.

Μια ακόμα ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό AKTOR πριν από την τελική ευθεία στην EuroLeague.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για να πάρουν το αβαντάζ έδρας στα playoffs και με το τρία στα τρία στις αγωνιστικές που απομένουν θα «καπαρώσουν» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη δεύτερη θέση πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόζα να επιστρέφει στη δράση από τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Πλέον, ο Τούρκος προπονητής μετρά αντίστροφα και για την επιστροφή του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σέντερ έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης μετά από σχεδόν ένα μήνα και τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στην Ολλανδία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Αυτό σημαίνει πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει αρκετές ελπίδες να είναι στη 12άδα του αυριανού (25/3, 20:15) αγώνα με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.

Σίγουρα, όμως, θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Μπολόνια και την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Βίρτους για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Αν, πάντως, ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα, τότε πιθανότατα θα δούμε και τον Λούκα Βιλντόζα να μπαίνει στην εξάδα των ξένων και να μένει εκτός ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ή κάποιος άλλος που θα επιλέξει ο Εργκίν Αταμάν για να πάρει ανάσες.