Κεραυνοί από τους Ισπανούς: «Ο Παναθηναϊκός έριξε την Μπαρτσελόνα σε κρίση – Τα λάθη του Γκριμάου»

Μπαρτσελόνα

i

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Κεραυνοί από τους Ισπανούς: «Ο Παναθηναϊκός έριξε την Μπαρτσελόνα σε κρίση – Τα λάθη του Γκριμάου»

Νίκος Καλαμπάκας 21:28 - 23.03.2024

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό έφερε κριτική στους Καταλανούς. Η Marca σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η ομάδα είναι σε κρίση, ενώ επισημαίνει τα λάθη του Γκριμάου.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό δημιούργησε τριγμούς στην ομάδα της Καταλονίας, αφού οι παίκτες του Γκριμάου το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την ήττα, μετρώντας τέσσερις στα τελευταία πέντε τους ματς.

Αυτό έχει φέρει έντονη κριτική τόσο στον προπονητή, όσο και στην ίδια την ομάδα, η οποία πλέον κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι Καταλανοί έχουν ηττηθεί στην Ευρωλίγκα από τις Φενέρ και τον Παναθηναϊκό, ομάδες που είναι ανταγωνιστές της στη μάχη της τετράδας και αυτό τους έχει φέρει στα πρόθυρα της κρίσης.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Marca σε δημοσίευμά της. Το Μέσο επισημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να ερευνήσει τι φταίει εντός της ομάδας για την κατάσταση, ωστόσο αντί να συμβεί αυτό, προτιμά να στέλνει μυνήματα στους διαικτητές, επικαλούμενη τις δηλώσεις του Άλεξ Αμπρίνες για τη διαιτησία στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ακόμα ασκεί σκληρή κριτική στον Γκριμάου, επειδή έκανε ροτέισον στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπασκόνια και τη Μπρεογκάν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και στους δύο.

Επισημαίνει ότι ξεκίνησε να κοουτσάρει άσχημα με τη Φενέρ, ενώ στο ΟΑΚΑ συνέβη το αντίθετο, γεγονός που χρίζει εξέτασης από το σταφ του συλλόγου.