Σενγκέλια: «Από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague ο Παναθηναϊκός AKTOR»
i

© Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Σενγκέλια: «Από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Γιάννης Πάλλας 17:02 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 23.03.2024

Ο Τόρνικε Σενγκέλια έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του κρίσιμου αγώνα της επόμενης Παρασκευής (29/3, 21:30) στην Μπολόνια

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού AKTOR έπλεξε ο Τόρνικε Σενγκέλια εν όψει του κρίσιμου αγώνα της προσεχούς Παρασκευής (29/3, 21:30) στην Μπολόνια με τη Βίρτους.

Οι Ιταλοί θα αναμετρηθούν με την ελληνική ομάδα για την 32η αγωνιστική της Euroleague σ’ ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους δυο μονομάχους.

Από τη μια οι Ιταλοί μετρούν τέσσερις σερί ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός AKTOR προέρχεται από δυο νίκες στη διαβολοβδομάδα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

«Προφανώς χρειαζόμαστε μια νίκη τώρα. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε στα αρνητικά αυτή τη στιγμή και πρέπει να δούμε τα λάθη μας, αλλά πρακτικά τα ξέρουμε ήδη αυτά. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένουν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα» δήλωσε ο Τόρνικε Σενγκέλια μιλώντας στη Sport Klub για την επικείμενη «μονομαχία» με την ελληνική ομάδα.

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε πώς θα προετοιμαστούμε. Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια και μετά με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο 32χρονος Γεωργιανός φόργουορντ και οι συμπαίκτες του ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους «πράσινους», αλλά στην έδρα τους έχουν καλύτερο ρυθμό και τον κόσμο, ώστε να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.