Εκτός 6αδας ξένων στον Άρη ο Ντε Σόουζα με το Λαύριο
i

©InTime

Εκτός 6αδας ξένων στον Άρη ο Ντε Σόουζα με το Λαύριο

Γιάννης Πάλλας 16:45 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 23.03.2024

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης άφησε εκτός 6αδας ξένων για τον αγώνα με το Λαύριο τον Σίλβιο Ντε Σόουζα

Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα είναι ο παίκτης που αποφάσισε να «κόψει» από την 6αδα των ξένων για το τελευταίο παιχνίδι (22η αγωνιστική) της κανονικής διάρκειας της Stoiximan basket League με το Λαύριο (23/3, 17:15, ΕΡΤ 3) ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης.

Ο σέντερ των «κιτρίνων» επελέγη από τον Έλληνα τεχνικό να μείνει εκτός από την αναμέτρηση με την ομάδα της Λαυρεωτικής στο κλείσιμο της κανονικής διάρκειας και πριν την έναρξη των play-in, που θα διεξαχθεί «κεκλεισμέων των θυρών» στο Nick Galis Hall.

Έτσι, στη διάθεση του Καστρίτη για τον αγώνα με το Λαύριο θα είναι οι Σταρκ, Ριντ, Χάρελ, Μπλούμπεργκς, Σανόγκο και Μπάνκστον.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» δεν θέλησε να «κόψει» κάποιων από τους γκαρντ που έχει στη διάθεση του καθώς είναι τραυματίας και ο Φίλλιος με αποτέλεσμα να είναι συγκεκριμένες οι επιλογές του στην περιφέρεια.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του θέλουν να κλείσουν με νίκη την κανονική διάρκεια στο «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδι με το Λαύριο, ώστε να είναι έτοιμοι για τα play-in της Stoiximan Basket League.