Ο Ολυμπιακός χωρίς Ουόκαπ και Πετρούσεφ στην Πάτρα

Τόμας Ουόκαπ

Ο Ολυμπιακός χωρίς Ουόκαπ και Πετρούσεφ στην Πάτρα

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:58 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 23.03.2024

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα χωρίς τον Τόμας Ουόκαπ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ

Με δυο σημαντικές απουσίες ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα για το τελευταίο παιχνίδι (22η αγωνιστική) της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League με τον Απόλλωνα την Κυριακή (24/3, 17:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό της Περιβόλας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ εκτός του Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι εκτός, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Τόμας Ουόκαπ και ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο πρώτος ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, παρότι αγωνίζεται τελευταία και ο δεύτερος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Βιλερμπάν στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι προφανές ότι ήθελε να προφυλάξει τον Τόμας Ουόκαπ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων στην Euroleague, ενώ αναμενόμενη ήταν η απουσία του Φιλίπ Πετρούσεφ, που θα χρειαστείο περίπου τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμος.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα αναμένεται να αποτελέσει μια ευκαιρία για να χρησιμοποιηθούν όσοι έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής και να είναι κι εκείνοι έτοιμοι για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν ειδικά στην Euroleague.

Το φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ώστε οι παίκτες του να είναι έτοιμοι και με ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.