To είπε ο Σπανούλης και το BCL το έκανε εικόνα: Έτσι ήταν ο Kill Bill στην κοιλιά της... μπάλας του (pic)
i

© BCL

To είπε ο Σπανούλης και το BCL το έκανε εικόνα: Έτσι ήταν ο Kill Bill στην κοιλιά της... μπάλας του (pic)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:21 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 23.03.2024

Η τρομερή ατάκα του Βασίλη Σπανούλη («δεν γεννήθηκαν σε κοιλιά, αλλά μέσα σε μπάλα) έγινε έμπνευση στα γραφεία του Basketball Champions League και προέκυψε μία καταπληκτική ψηφιακή εικόνα.

Για να δείξει την γενετική σύνδεσή του με το μπάσκετ και την λατρεία του για το άθλημα που υπηρετεί, ο Βασίλης Σπανούλης -προ ημερών- λίγο μετά την σπουδαία πρόκριση του Περιστερίου στα προημιτελικά του Basketball Champions League είχε πει πως «εγώ δεν γεννήθηκα σε κοιλιά, αλλά σε μπάλα του μπάσκετ».

Και η ατάκα αυτή έγινε έμπνευση στα γραφεία του BCL και αμέσως μετά την οπτικοποίησαν. Τελικά προέκυψε ένα εξαιρετικό και χιουμοριστικό αποτέλεσμα, με το μουσάτο έμβρυο (που θυμίζει τον Σπανούλη), με μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια, να βρίσκεται μέσα σε μία μπάλα του μπάσκετ, αντί για την κοιλιά της μάνας.

Η ουσία πάντως για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για το Περιστέρι είναι πως η ομάδα πήρε ιστορική πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA και θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Βόννη και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, από τις 26 έως της 28 Απριλίου.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο στις 3 του Απρίλη, το δεύτερο επτά μέρες μετά και αν χρειαστεί τρίτο τότε αυτό θα διεξαχθεί στις 16 του μήνα. Βέβαια, μέχρι να φθάσουμε σε αυτή την διεκδίκηση, η ομάδα από την δυτική όχθη της Αττικής, έχει άλλες υποχρεώσεις μπροστά της. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/3) κόντρα στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Stoiximan Basket League.