Ο Κάνααν θύμισε πως το είχε προβλέψει: «Η Euroleague θα είναι... τρελή!»
i

© Euroleague Basketball

Ο Κάνααν θύμισε πως το είχε προβλέψει: «Η Euroleague θα είναι... τρελή!»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:32 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 23.03.2024

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αϊζέια Κάνααν του Ολυμπιακού, νοιώθει -κατά κάποιον τρόπο- δικαιωμένος, αφού όπως εξήγησε «είχα πει από το καλοκαίρι πως η φετινή Euroleague θα είναι... τρελή». Κι απ' ότι αποδεικνύεται... είναι!

Τους αγώνες του Ολυμπιακού τους παρακολουθεί δια ζώσης. Και μάλιστα αποτελεί κινητήριο μοχλό στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Ο Αϊζέια Κάνααν πάντως, μελετώντας το σύνολο των αναμετρήσεων, αλλά και σκεπτόμενος τις επόμενες τρεις αγωνιστικές της Euroleague που θα ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια της σεζόν νοιώθει... δικαιωμένος!

Διότι, όπως θύμισε με σχετική του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (τέως Twitter) «το είχα πει το καλοκαίρι, πως φέτος θα είναι μία... τρελή Euroleague». Εννοώντας φυσικά τις συνεχής ανατροπές, τις σκληρές μάχες και τις μη βεβαιότητες που υπάρχουν κοιτώντας κανείς την κατάταξη και πλησιάζοντας στα Playoffs.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι απόλυτα εξασφαλισμένη. Είναι πρώτη στην βαθμολογία και εκεί θα τερματίσει ακόμα κι αν ηττηθεί σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός (20-11) είναι δεύτερος, παρέα με την Μονακό και την Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός (19-12) έχοντας την ίδια επίδοση με την Φενέρμπαχτσε, που έχασε στο Μιλάνο για την 31η αγωνιστική.

Ο Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος είναι δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού με 11,8 πόντους μέσο όρο και μόνο ο Άλεκ Πίτερς έχει περισσότερους απ' αυτόν (14,3 πόντοι) θα συναντήσει μαζί με τους συμπαίκτες του την Παρτίζαν (28/3) και τον Ερυθρό Αστέρα (4/4) στο Βελιγράδι και την τελευταία αγωνιστική την Φενέρμπαχτσε (12/4) στο ΣΕΦ.

Ο Κέντρικ Ναν ενημερώνει πως «και με τον Ουόκαπ απέναντί μου, μπορώ να σκοράρω όποτε και όπως θέλω!»
EUROLEAGUE

13:55 - 23.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν ενημερώνει πως «και με τον Ουόκαπ απέναντί μου, μπορώ να σκοράρω όποτε και όπως θέλω!»

Σε όποιον έχει την απορία για το ποιος μπορεί να σταματήσει τον Κέντρικ Ναν όταν έχει τη μπάλα στα χέρια, ο Αμερικανός γκαρντ ενημερώνει πως «μπορώ να σκοράρω με άνεση και κάθε στιγμή απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και φυσικά απέναντι στον Τόμας Ουόκαπ».

Το πρόγραμμα δεν είναι και το πιο εύκολο που θα μπορούσε, αλλά οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να επιβιώσουν μέσα από αυτή την... τρέλα και να κρατηθούν στις πρώτες έξι θέσεις που δίνουν την πρόκριση απευθείας στα Playoffs, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 θα διεκδικήσουν θέση στην post season μέσα από τις «περιπέτειες» των Play In.

🔴 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!