Ο Κέντρικ Ναν ενημερώνει πως «και με τον Ουόκαπ απέναντί μου, μπορώ να σκοράρω όποτε και όπως θέλω!»

Ο Κέντρικ Ναν ενημερώνει πως «και με τον Ουόκαπ απέναντί μου, μπορώ να σκοράρω όποτε και όπως θέλω!»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:55 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 23.03.2024

Σε όποιον έχει την απορία για το ποιος μπορεί να σταματήσει τον Κέντρικ Ναν όταν έχει τη μπάλα στα χέρια, ο Αμερικανός γκαρντ ενημερώνει πως «μπορώ να σκοράρω με άνεση και κάθε στιγμή απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και φυσικά απέναντι στον Τόμας Ουόκαπ».

O Κώστας Σλούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού στη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague. O Ντίνος Μήτογλου ήταν επίσης καταπληκτικός, ο Ματίας Λεσόρ έδωσε (για μία ακόμα φορά) έξτρα ενέργεια στην ομάδα, αλλά πρώτος σκόρερ όλων ήταν ο Κέντρικ Ναν με τους 22 πόντους του.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ακαταμάχητο ταλέντο -ειδικά στην επίθεση. Είναι η πρώτη επιλογή όταν οι «πράσινοι» έχουν την κατοχή και εκείνος είναι στο παρκέ. Και η αλήθεια είναι ότι ξέρει και ο ίδιος πόσο καλός είναι με τη μπάλα στα χέρια.

«Φυσικά νιώθω πως μπορώ να σκοράρω κόντρα σε οποιανδήποτε αντίπαλο, με κάθε τρόπο και όποτε θέλω», είπε ο Κέντριν Ναν σε δηλώσεις του στον Amerikanos24, ο οποίος τον ρώτησε αν μπορεί να το κάνει κάθε... βράδυ, διότι σαν να είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα όταν βρέθηκε απέναντι στον Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού.

Μόνο που ο πρώην NBAer με τους 15+ πόντους μέσο όρο στην καλύτερη σεζόν του στον «μαγικό πλανήτη» και τους 14,8 πόντους την τρέχουσα σεζόν στην Euroleague, δεν θεωρεί πως ο συμπατριώτης του και αντίπαλός του, μπορεί να τον σταματήσει. Και αποκρίθηκε στην... ιντριγκαδόρικη ερώτηση πως «μπορώ να σκοράρω με άνεση απέναντι στον Ουόκαπ».

Ο Κώστας Σλούκας συγκινήθηκε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραγουδήσει για παικταράδες - Τρομερό συναίσθημα που φώναζαν το όνομά μου»
EUROLEAGUE

11:00 - 23.03.2024

Ο Κώστας Σλούκας συγκινήθηκε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραγουδήσει για παικταράδες - Τρομερό συναίσθημα που φώναζαν το όνομά μου»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα έβαλε 18 πόντους και έκανε 8 ασίστ και ήταν ο ηγέτης της μεγάλης νίκης. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του και ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε πως «ήταν τρομερό συναίσθημα. Πολύ συγκινητικό!»

Κατά τα άλλα θεωρεί πως «η παρουσία του Σλούκα στο ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν πολύ σημαντική. Είναι ο captain και τον χρειαζόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά», ενώ για την συνολική παρουσία της ομάδας στην επιτυχία στο ΟΑΚΑ στην ουσία «ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε στο γήπεδο. Οι αντίπαλοί μας βρήκαν στο ξεκίνημα πολλούς πόντους κοντά στο καλάθι και στους αιφνιδιασμούς, αλλά όταν συγκεντρωθήκαμε τους βγάλαμε από την ρακέτα και τους αναγκάσαμε να περιοριστούν».

🔴 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 89-81: Σλούκας τιμωρός, «βουνό» ο Μήτογλου και ανατροπάρα 4άδας!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!