Η... εμπειρία του ΟΑΚΑ μέσα από την κάμερα του Παναθηναϊκού (vid)
i

© Intime

Η... εμπειρία του ΟΑΚΑ μέσα από την κάμερα του Παναθηναϊκού (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:37 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 24.03.2024

Ο Παναθηναϊκός ετοίμασε και ακολούθως δημοσίευσε το οπτικοακουστικό υλικό από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, κατά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επιτυχία εντός παρκέ κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει και έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Όχι μόνο, εντός αγωνιστικού χώρου και με την δράση των παικτών του Εργκίν Αταμάν, αλλά έχει αλλάξει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ειδικά τις βραδιές που οι «πράσινοι» αγωνίζονται στην έδρα τους.

Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε προϊδεάσει καιρό πριν, πως η εμπειρία των φιλάθλων της ομάδας, όταν θα αποφασίζουν να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, θα είναι μοναδική. Και αυτή η μοναδικότητα έχει αρχίσει να γίνεται απόλαυση για τους «πρασίνους».

Ειδικά οι εικόνες που προέκυψαν στην πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού, στη νικηφόρα αναμέτρηση επί της Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Από τις δράσεις για μικρούς και μεγάλους στους διαδρόμους των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στα VIP σημεία του γηπέδου, μέχρι το show στην κεντρική σάλα, όλα έδειχναν υπέροχα.

Ο Κώστας Σλούκας συγκινήθηκε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραγουδήσει για παικταράδες - Τρομερό συναίσθημα που φώναζαν το όνομά μου»
EUROLEAGUE

11:00 - 23.03.2024

Ο Κώστας Σλούκας συγκινήθηκε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραγουδήσει για παικταράδες - Τρομερό συναίσθημα που φώναζαν το όνομά μου»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα έβαλε 18 πόντους και έκανε 8 ασίστ και ήταν ο ηγέτης της μεγάλης νίκης. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του και ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε πως «ήταν τρομερό συναίσθημα. Πολύ συγκινητικό!»

Και η ΚΑΕ θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο που κατέγραψε τις ατμόσφαιρες, ώστε όσοι φίλαθλοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, να δουν τι... έχασαν και να μην το χάσουν ξανά!