Η ηγετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που... διέλυσε τους Θάντερ

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Η ηγετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που... διέλυσε τους Θάντερ

Χρήστος Τσάλτας 03:34 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 03:39 - 25.03.2024

Την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε ακόμα μια νίκη των Μιλγουόκι Μπακς, με τον Greek Freak να παίρνει την ομάδα του από το χέρι και με ένα μεγαλοπρεπές double double να την οδηγεί εκ του ασφαλούς.

Ακόμα μια άνετη νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς, ακόμα μια εμφάνιση... 5 αστέρων από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των «ελαφιών» ήταν ορεξάτος από νωρίς, κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην άμυνα της ομάδας που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην κορυφή της Δύσης.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας ο Γιάννης βγήκε μπροστά και η άμυνα των αντιπάλων του δεν είχε τον τρόπο να τον σταματήσει. Κάτι που φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο παρκέ του Fuserv Forum.

O Greek Freak έμεινε στο παρκέ για 33:39 και το κοντέρ έγραψε 30 πόντους, 19 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 τάπα, έχοντας 13/18 σουτ και 4/6 βολές, σε ακόμα μια βραδιά στην οποία έδειξε γιατί βρίσκεται στο Top-5 των παικτών του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.

Και φυσικά με τη νίκη αυτή οι Μπακς ανέβηκαν στο 46-25, εδραιώνοντας την παρουσία τους στη δεύτερη θέση της Ανατολής, σε μια περίοδο κατά την οποία προετοιμάζονται για τα πλέι οφ και τις «μάχες» της post season.

Παρακάτω δείτε τις καλύτερες στιγμές από το εμφατικό double double του Greek Freak κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: