Αταμάν: «Παίξανε όλοι οι παίκτες και παίξαμε καλά»

Αταμάν: «Παίξανε όλοι οι παίκτες και παίξαμε καλά»

Sportal newsroom 22:06 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 25.03.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αγώνα με τον Προμηθέα και τόνισε πως για τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ σημαντικό πως η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, παρά το γεγονός πως άνοιξε το ροτέισιον.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Προμηθέα, άνοιξε το ροτέισιον, έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες και στο τέλος πήρε άνετα τη νίκη με 93-62. Έτσι, ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού, με τον έμπειρο κόουτς να στέκεται στο ανοιχτό ροτέισιον και να τονίζει ότι ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Βίρτους για την Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Παίξανε όλοι και παίξαμε καλό μπάσκετ. Είναι καλό αυτό. Μπορέσαμε να μοιράσουμε το χρόνο μετά από μια δύσκολη διαβολοβδομάδα. Τώρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή στη Μπολόνια. Τελειώσαμε την κανονική διάρκεια με 1 ήττα και ετοιμαζόμαστε για τον τρίτο γύρο και θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Απόλαυση ο Παναθηναϊκός και «πάρτι» στο ΟΑΚΑ, με τον Χουάντσο και τη second unit στα καλύτερά τους
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:48 - 25.03.2024

Απόλαυση ο Παναθηναϊκός και «πάρτι» στο ΟΑΚΑ, με τον Χουάντσο και τη second unit στα καλύτερά τους

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ κόντρα στον Προμηθέα (93-62), πρόσφερε θέαμα σε 7.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ και ικανοποίηση στον Εργκίν Αταμάν για την απόδοση των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, με κορυφαίο τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.