Με Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα η 12αδα του Παναθηναϊκού AKTOR, εκτός ο Γκραντ

Με Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα η 12αδα του Παναθηναϊκού AKTOR, εκτός ο Γκραντ

Ηλίας Λαλιώτης 19:18 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 25.03.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιστρέφει στη δράση, μετά από ένα μήνα απουσίας, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα Πάτρας, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Basket League.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ήδη καπαρώσει την πρώτη θέση ενόψει του τρίτου γύρου, αλλά θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει έναντι του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Αυτό δηλαδή που θα του επιτρέπει να κάνει μια ήττα στην έξτρα διαδικασία των πέντε αγώνων, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης.

Κόντρα στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει και ένα νέο πρόσωπο. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή (24/3) και βρίσκεται σήμερα στη 12άδα της αναμέτρησης.

Όπως και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος είχε μία παρουσία 58 δευτερολέπτων στο ματς με την Μπαρτσελόνα πριν από τρεις ημέρες. Αντίθετα, εκτός βρίσκεται ο Τζέριαν Γκραντ, καθώς ο Αταμάν επέλεξε να τον ξεκουράσει (για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν) ενόψει της κομβικής αναμέτρησης με τη Βίρτους στην Μπολόνια (29/3, 21:30) για την EuroLeague.

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Μια σημαντική απουσία έχει από την πλευρά του και ο Προμηθέας, καθώς εκτός 12άδας έμεινε ο Άντονι Κάουαν, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.