Ενισχυμένος με Λένελ ο Ιωνικός Νικαίας στην Πάτρα

Ο Άγγελος Τσίκληρας

i

Ο Άγγελος Τσίκληρας / © Intime

Ενισχυμένος με Λένελ ο Ιωνικός Νικαίας στην Πάτρα

Πάρης Τσελεπίδης • 17:58 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Με νέο πρόσωπο τον Χένρι Λένελ υπό τις οδηγίες του Άγγελου Τσίκληρα θα παρουσιαστεί ο Ιωνικός Νικαίας στο ντέρμπι παραμονής με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Στη τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον Χένρι Λένελ βρίσκεται η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας στην προσπάθειά της για ενίσχυση του ρόστερ του Άγγελου Τσίκληρα για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ιωνικού διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση της πληρωμής από το Στοίχημα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:51 - 07.03.2023

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ιωνικού διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση της πληρωμής από το Στοίχημα

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Ιωνικού Νικαίας, Γιάννης Κυριακόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του «λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης καταβολής της πληρωμής που δικαιούται η ομάδα από την ΓΓΑ από τον στοιχηματισμό».

Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.03μ. που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κύπρο και στην ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου και στο πρόσωπό του ο Άγγελος Τσίκληρας βρήκε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τέρελ Παρκς για τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες.

Στόχος της διοίκησης του Ιωνικού Νικαίας είναι ο Λένελ να βρίσκεται το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα και συνάμα να βρεθεί στο κλειστό του Πλάτωνα ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό ώστε να μπορέσει να εγκληματιστεί το συντομότερο δυνατό στη νέα τάξη πραγμάτων για τον ίδιο εν όψει και του ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Σε ένα ακόμη ντέρμπι με φόντο τη μάχη της παραμονής στην Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Χένρι ήρθε κάτι λιγότερο από μία μέρα μετά την παραίτηση του προέδρου της ΚΑΕ Ιωνικός Νικαίας, Γιάννη Κυριακόπουλου. Μάλιστα στις ώρες που ακολούθησαν φέρεται να υπήρξε και η παραίτηση του Τσίκληρα από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά η διαβεβαίωση που έλαβε περί ενίσχυσης του ρόστερ τον έκανε να ανακαλέσει.