Ο Ιωνικός Νικαίας πήρε τα χρήματα και οδεύει προς την ΕΣΚΑΝΑ!
i

©InTime

Ο Ιωνικός Νικαίας πήρε τα χρήματα και οδεύει προς την ΕΣΚΑΝΑ!

Γιάννης Πάλλας 16:06 - 27.04.2023

Ο Ιωνικός μπορεί να πήρε τα χρήματα του στοιχήματος, όπως και ο Κολοσσός, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο και φαίνεται πως θα οδηγηθεί στα τοπικά πρωταθλήματα (ΕΣΚΑΝΑ)

Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός και να ολοκληρωθεί το θέμα του ελέγχου από την ΕΟΚ, προκειμένου να μπορέσει ο Ιωνικός (και ο Κολοσός Ρόδου) να πάρει τα χρήματα που δόθηκαν και στις υπόλοιπες ομάδες από το Στοίχημα.

Τόσο οι Νικαιώτες, όσο και η ομάδα της Ρόδου πήραν στις αρχές της εβδομάδας τα χρήματα προ πρποβλλέπονταν μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.

Μια σημαντική ενίσχυση από την πλευρά της Πολιτείας προς τις ΚΑΕ, οι οποίες πλέον μπορούν να ποντάρουν σ’ ένα σταθερό έσοδο κάθε χρόνο.

Κι αν το θέμα των χρημάτων είναι η καλή είδηση της ημέρας για τον Ιωνικό Νικαίας, η κακή είδηση αφορά το μέλλον της ομάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Ιωνικός τη νέα χρονιά από τη στιγμή που υποβιβάστηκε δεν θα αγωνιστεί στην Elite League, αλλά πιθανότατα στην ΕΣΚΑΝΑ, όπου και ανήκει!

Με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Σύλλογος της Νίκαιας δεν θα παίξει στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, αλλά θα μετακινηθεί στις τοπικές κατηγορίες.

Αναμφίβολα είναι μια σκληρή πραγματικότητα, που θα πρέπει να διαχειριστεί η διοίκηση του Συλλόγου, προκειμένου να μπορέσει να πορευτεί την επόμενη ημέρα.

Μια τέτοια εξέλιξη βέβαια, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε όλες τις κατηγορίες, καθώς το κενό στην Elite League θα πρέπει να καλυφθεί με άλλη ομάδα.