Ιωνικός: Παίζει ο Κάπελαν με Λαύριο, δεν... πρόλαβε ο Μπαρτ

Ντιέγκο Κάπελαν

i

© Intime

Ιωνικός: Παίζει ο Κάπελαν με Λαύριο, δεν... πρόλαβε ο Μπαρτ

Πάρης Τσελεπίδης • 14:17 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ντιέγκο Κάπελαν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο (1/4) κρίσιμο ματς του Ιωνικού με το Λαύριο, ενώ ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ βρίσκεται στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε από την ομάδα της Νίκαιας, αλλά δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ (1/4, 16:00) του κρίσιμου -έως... καθοριστικού- αγώνα του Ιωνικού με το Λαύριο στη Νίκαια, ο υπηρεσιακός κόουτς Φοίβος Κωστής είδε τον Ντιέγκο Κάπελαν να ανεβάζει ρυθμό και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του. 

Αντίθετα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί. Ήρθε την Παρασκευή (31/1) στην Αθήνα - το βράδυ αφού έχασε και μία πτήση - και ακόμα δεν έχει βρει ούτε ρυθμό και δεν έχει καν εικόνα της νέας του ομάδας. Οπότε τίθεται εκτός. 

Ο ΠΑΟΚ τιμά τον Μπάνε και φιλοξενεί την ΑΕΚ, ο Ιωνικός παίζει το τελευταίο του χαρτί με το Λαύριο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:52 - 01.04.2023

Ο ΠΑΟΚ τιμά τον Μπάνε και φιλοξενεί την ΑΕΚ, ο Ιωνικός παίζει το τελευταίο του χαρτί με το Λαύριο

Η 1η του Απρίλη θα είναι αφιερωμένη στον Μπάνε Πρέλεβιτς, στο ματς που ο ΠΑΟΚ (19:15) απέναντι στην ΑΕΚ θα... αποσύρει τη φανέλα με το Νο 7 - Στη Νίκαια ο Ιωνικός παίζει (16:00) για την επιβίωσή του κόντρα στο Λαύριο και ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη (16:00) με στόχο να του κλέψει τη θέση.

Ενδεχομένως να προετοιμαστεί για το ματς της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στην Καρδίτσα με χαρακτήρα τελικού. Μάλιστα, μέχρι τότε ο Ιωνικός δεν αποκλείεται να έχει προσθέσει άλλον έναν Αμερικανό στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα όπως σας ανέφερε το Sportal τον Μάικ Μάιερς, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο για... ένα παιχνίδι. 

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι συζητήσεις για το θέμα του προπονητή που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου στον αγώνα με την Θεσσαλική ομάδα. Ο Γιώργος Καλαφατάκης παραμένει το φαβορί, αλλά πιθανότητες έχει και ο Μάριος Μπατής. Ένας από τους δύο θα αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία σε πολύ πιεσμένες χρονικά συνθήκες. 

Tags: