Στην Ελλάδα οι ξένοι παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Ιρόνι Ραμάτ Γκαν

Στην Ελλάδα οι ξένοι παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Ιρόνι Ραμάτ Γκαν

Sportal newsroom 14:11 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 08.10.2023

Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι ανεξέλεγκτη με τον πόλεμο να μαίνεται και τους ξένους της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Ιρόνι Ραμάτ Γκαν να παίρνουν άδεια και να ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

Το Ισραήλ βιώνει πολύ δύσκολες ώρες και τα πάντα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο αθλητισμός έχει επηρεαστεί από τις τελευταίες εξελίξεις και τις βόμβες που εκτοξεύει η Χαμάς σε όλη τη χώρα, δημιουργώντας ένα πολύ δύσκολο τοπίο σε όλο το Ισραήλ.

Στο πλαίσιο αυτό η αγωνιστική δράση έχει αναβληθεί σε όλα τα πρωταθλήματα, με τους ξένους παίκτες των ομάδων να προσπαθούν να βρουν τρόπους να μείνουν ασφαλείς. Για το λόγο αυτό μάλιστα οι ξένοι παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και της Ιρόνι Ραμάτ Γκαν πήραν τον δρόμο για την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους παίκτες είναι ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μπρίντον Λεμάρ, ο Λεβάι Ράντολφ, ο Ζακ Χάνκινς, οι οποίοι άφησαν τα σπίτια τους και προκειμένου να μείνουν ασφαλείς ταξίδεψαν στην Ελλάδα, μέχρι να ηρεμίσει η κατάσταση και να επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα.

Κάτι που στην παρούσα φάση μοιάζει πολύ δύσκολο, καθώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και οι ρίψεις πυραύλων διαδέχονται η μία την άλλη.