Ιστορική αλλαγή στο All Star Game: Πριν το τζάμπολ η επιλογή των παικτών (pic)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο/ ©Intime

Ιστορική αλλαγή στο All Star Game: Πριν το τζάμπολ η επιλογή των παικτών (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:05 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 26.01.2023

Για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA η επιλογή των παικτών για το All-Star Game 2023 θα γίνει λίγο πριν το ματς.

Το NBA All-Star Game του 2023 θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου(03:30). Το μεγάλο παιχνίδι θα ξεκινήσει στο Σολτ Λέικ Σίτι, στην αρένα των Γιούτα Τζαζ.

Είναι η έκτη στη σειρά φορά που η λίγκα χρησιμοποιεί τη νέα μορφή της σύνθεσης των ομάδων, κατά την οποία οι αρχηγοί επιλέγουν τις ομάδες τους. Φέτος όμως, θα υπάρξει μία αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. 

Τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά στα χρονικά η επιλογή των παικτών για το NBA All-Star Game 2023 θα γίνει ακριβώς πριν το τζάμπολ του μεγάλου ματς. 

Η λίγκα γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης (ώρα Αμερικής) ότι οι δύο αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή σε ψήφους από κάθε περιφέρεια θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους ζωντανά πριν το τζάμπολ του αγώνα! Οι αρχηγοί και οι βασικοί παίκτες θα ανακοινωθούν την Πέμπτη (Παρασκευή ξημέρωμα).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν αρχηγός και τις πέντε προηγούμενες φορές και βάσει των ανακοινώσεων της ψηφοφορίας την προηγούμενη εβδομάδα θεωρείται σίγουρος και για φέτος για τη μία ομάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι από την άλλη,