Το ντουέτο του Ιτούδη με τον Αναστασιάδη που έγινε viral

Το ντουέτο του Ιτούδη με τον Αναστασιάδη που έγινε viral

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:34 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 22.06.2023

O Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) στο Akanthus, όπου εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης και τραγούδησαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αναστασιάδη, «Στην καρδιά».

O Δημήτρης Ιτούδης επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Φενέρμπαχτσε τόσο στην EuroLeague, όσο και στο πρωτάθλημα Τουρκίας,

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν. Θυμίζουμε πως η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος από την Εφές, η οποία τελικά κατέκτησε και τον τίτλο και δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο Final 4 του Κάουνας, αφού την.. πέταξε εκτός ο Ολυμπιακός στα play offs της Euroleague

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/6) στο Akanthus, στο οποίο εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκτός εαυτού ο Ιτούδης μετά από λάθος της γραμματείας στην τελευταία επίθεση του τρίτου ημιτελικού με την Εφές! (vid)
REST OF THE WORLD

23:03 - 07.06.2023

Εκτός εαυτού ο Ιτούδης μετά από λάθος της γραμματείας στην τελευταία επίθεση του τρίτου ημιτελικού με την Εφές! (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν έξαλλος με τους ανθρώπους της γραμματείας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στον Πιέρ να περάσει στο παρκέ, στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης όχι απλά άκουσε τις γνωστές επιτυχίες του Έλληνα τραγουδιστή αλλά πήρε και μικρόφωνο, δείχνοντας και την καλλιτεχνική του πλευρά. Ο έμπειρος προπονητής έκανε ντουέτο με τον Δήμο Αναστασιάδη και τραγούδησαν τη γνωστή επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην καρδιά». Φυσικά οι θαμόνες του νυχτερινού κέντρου δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν βίντεο τους δύο άνδρες να τραγουδούν, το οποίο φυσικά έγινε viral.