Επίσημο: Τέλος από τη Φενέρ ο Ιτούδης

Δημήτρης Ιτούδης

Επίσημο: Τέλος από τη Φενέρ ο Ιτούδης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:48 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 13.12.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα κόουτς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και η Φενέρμπαχτσε χωρίζουν και επίσημα τους δρόμους τους.

Η τουρκική ομάδα, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ευχαρίστησε τον Έλληνα κόουτς για την συνεισφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πλήρωσε τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών, όπως και την κακή σχέση που είχε με τον γενικό διευθυντή, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, όπως και με τον GM, Ντέρια Γιανέρ. Πλέον, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Αναλυτικά το ποστ της Φενέρ:

Χωρίζουμε τους δρόμους μας με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ήταν ο χεντ κόουτς μας από τη σεζόν 2022-23.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Ιτούδη για την συνεισφορά του στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και του ευχόμαστε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Η Φενέρμπαχτσε σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέα Τρινκιέρι
EUROLEAGUE

17:20 - 13.12.2023

Η Φενέρμπαχτσε σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέα Τρινκιέρι

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, η οποία ετοιμάζει ήδη το έδαφος για την επόμενη ημέρα, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να «παίζει» δυνατά.