Καλαϊτζάκης: «Πολύ καλό τεστ με τη Ρεάλ, αν θέλουμε να πάμε στο Final Four»

Καλαϊτζάκης: «Πολύ καλό τεστ με τη Ρεάλ, αν θέλουμε να πάμε στο Final Four»

Ηλίας Λαλιώτης 19:44 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 28.02.2024

Ικανός να πάρει τη νίκη στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR σύμφωνα με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/2, 21:45) με τη Ρεάλ με ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε νοκ άουτ με πρόβλημα στο γόνατο.

Οι Πράσινοι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην μοναδική ομάδα της φετινής σεζόν που είναι αήττητη στην έδρα της (13-0), αλλά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πιστεύει στις δυνατότητες του Τριφυλλιού.

Αταμάν: «Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν με τη Ρεάλ, πρέπει να παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»
EUROLEAGUE

19:25 - 28.02.2024

Αταμάν: «Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν με τη Ρεάλ, πρέπει να παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως το παίχνιδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι από τα «must win» της 8άδας αγώνων που απομένουν στην EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

«Δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όλοι μαζί μιας και ήμασταν με τις Εθνικές ομάδες και υπήρχαν και άδειες σε κάποιους παίκτες. Ουσιαστικά σήμερα επιστρέψαμε για να προπονηθούμε όλοι μαζί. Πρέπει να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να είμαστε απολύτως έτοιμοι για αύριο. Η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν απέχουμε πολύ από εκείνη. Έχουμε δείξει καλά πράγματα αν και έχουμε κάνει κοιλιά τον τελευταίο καιρό. Στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπαίνεις και δεν το χτυπάς. Είμαστε Παναθηναϊκός».

Όσο για τα ματς και τα συνεχόμενα ταξίδια είπε: «Εγώ, ο Μωραΐτης, ο Κώστας (σ.σ. Αντετοκούνμπο) και ο Μαντζούκας ήρθαμε κατευθείαν από τις υποχρεώσεις μας με την Εθνική και συναντήσαμε την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Στα παράθυρα η Ευρωλίγκα έστειλε σχεδόν όλους τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο οι δικοί μας που έλειπαν. Το ίδιο θέμα είχε και η Ρεάλ και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει απρόβλεπτο το παιχνίδι».

Σχετικά με το αρνητικό σερί που έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR στη Μαδρίτη σχολίασε: «Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Εγώ δεν το γνώριζα καν. Αν παίξουμε όπως μπορούμε πραγματικά μπορούμε να κερδίσουμε. Και στον αγώνα του ΟΑΚΑ, όταν η Ρεάλ ήταν στα καλύτερα της ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν θέλουμε να πάμε στο Final-4 το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ».