Νοκ άουτ ο Κώστας Αντετοκούνμπο από τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Νοκ άουτ ο Κώστας Αντετοκούνμπο από τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ηλίας Λαλιώτης 18:36 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 28.02.2024

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο τραυματισμός του Κώστας Αντετοκούνμπο στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας αποδείχθηκε πιο σοβαρός και θα του στερήσει τη συμμετοχή από τον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με μια ακόμα σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας σέντερ στη Μαδρίτη.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία (29/2, 21:45) αλλά και εκείνον που ακολουθεί για τη Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο (2/3).

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης στη Μαδρίτη τονίζει ότι ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν είναι απλός και θα υποβληθεί σε νέε εξετάσεις μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ευελπιστώντας πως δε θα χρειαστεί ο παίκτης να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Θυμίζουμε πως την αποστολή του Τριφυλλιού δεν έχει ακολουθήσει ούτε ο Λούκα Βιλντόζα, που έμεινε στην Αθήνα για αποθεραπεία.