Καντζούρης: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του BCL»

Καντζούρης: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του BCL»

Sportal newsroom 22:22 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 24.01.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης, μετά την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στην Μάλαγα, μίλησε για το παιχνίδι που έχει μπροστά της η Ένωση απέναντι στην Ουνικάχα (25/01) για την πρεμιέρα της φάσης των «16» του BCL.

Ο Ηλίας Καντζούρης, λίγο πριν από την αποψινή προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena, αναφέρθηκε στον αυριανό (25/01) αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην πανίσχυρη Ουνικάχα Μάλαγα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων των «16» του BCL. O κόουτς της «Ένωσης» στάθηκε μεταξύ άλλων στην δυναμική των Ισπανών, αλλά και στο πώς πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα του στο παρκέ.

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε. Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά.

Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στην Μάλαγα:

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ ταξίδεψε για την Μάλαγα χωρίς τους τραυματίες Τιμ Φρέιζιερ και Αλεξάντερ Μάντσεν. Αντίθετα το ντεμπούτο μετά την Basket League και στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο BCL θα κάνουνε οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Κωστής Γόντικας.