Καντζούρης: «Μπράβο στον Πανιώνιο, κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί»
i

© Intime

Καντζούρης: «Μπράβο στον Πανιώνιο, κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί»

Sportal newsroom 19:19 - 16.02.2023

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε το εμπόδιο του Πανιωνίου στον πρώτο προημιτελικό του Final 8. Για τραγική εμφάνιση έκανε λόγο ο Ξανθόπουλος.

Η Ένωση χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης προκειμένου να επιβληθεί του Πανιωνίου στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του Final 8.

Ο κόουτς της Ένωσης, μετά τον αγώνα τόνισε ότι ο Πανιώνιος ήταν αξιόμαχος και αξίζει συγχαρητήρια, ενώ έδειξε προβληματισμένος για τους τραυματισμούς των Μίτσελ και Μάιλς.

Η ΑΕΚ... τρόμαξε από τον Πανιώνιο, αλλά στην παράταση έβγαλε χαρακτήρα και προκρίθηκε
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:03 - 16.02.2023

Η ΑΕΚ... τρόμαξε από τον Πανιώνιο, αλλά στην παράταση έβγαλε χαρακτήρα και προκρίθηκε

Μέσα στο παρκέ οι διαφορές και οι... κατηγορίες εξαλείφθηκαν, ο Πανιώνιος κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος η ΑΕΚ γλύτωσε από το κάζο της χρονιάς. Νίκησε με 93-88 στην παράταση και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Final 8.

Αναλυτικά:

«Όλοι κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Οφείλουμε ένα συγνώμη στους εαυτούς μας και σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Πανιώνιο, έπαιξε χωρίς κανέναν φόβο και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Εμάς δεν μας χαρακτηρίζει η έλλειψη αμυντικής προσπάθειας, αλλά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα δύο τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας το Σάββατο έναν ημιτελικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι φταίει, να ανασυγκροτηθούμε και όσοι είμαστε το Σάββατο να πάμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα. Δεν είχα στο μυαλό μου τι είχε γίνει στο παρελθόν, προσπαθήσαμε να μπούμε στο Final 8 με την κατάλληλη συγκέντρωση μετά από ένα κακό παιχνίδι, αλλά μέσα στις τέσσερις γραμμές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για τους τραυματισμούς των Μίτσελ και Μάιλς: «Είναι κάτι που θα το δούμε αύριο. Θα πρέπει να αξιολογηθεί η κατάστασή τους από το ιατρικό τιμ. Δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το μήνυμα από το ιατρικό μας τιμ».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα και να επιστρέψουμε στα βασικά που μας έδωσαν πολλές μεγάλες νίκες φέτος».

Βασίλης Ξανθόπουλος: «Ήμασταν τραγικοί, συγγνώμη από τον κόσμο»

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την εμφάνιση. Η εμφάνισή μας ήταν τραγική και ήταν θέμα καθαρά των παικτών. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, γιατί η εικόνα μας ήταν πολύ άσχημη. Και πάλι συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Εμείς από σήμερα το βράδυ ξεκινάμε μια διαδικασία για να μην εμφανιστούμε ξανά έτσι», είπε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, εκπροσωπώντας τους παίκτες της ομάδας του. 

Tags: