Καντζούρης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στη Λιμόζ»

Ο Ηλίας Καντζούρης

i

AEK BC

Καντζούρης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στη Λιμόζ»

Sportal newsroom 22:35 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 06.03.2023

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Γαλλία, εκεί όπου αύριο (7/3) θα αντιμετωπίσει τη Λιμόζ για την 4η αγωνιστική των ομίλων της φάσης των «16» του BCL και ο κόουτς Καντζούρης μίλησε για την αναμέτρηση.

Έχοντας ρεκόρ 2 νίκες και μια ήττα, η ΑΕΚ καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Λιμόζ και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του BCL.

Για τον αγώνα μίλησε ο κόουτς της Ένωσης, Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, ζητώντας από τους παίκτες του να επιβάλλουν στους Γάλλους τον δικό τους ρυθμό:

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί, που θα επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στην αναμέτρηση.

Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει αυτός ο αγώνας στην οικονομία του γκρουπ, και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, να είμαστε συνεπείς και στις δύο πλευρές του παρκέ και να παίξουμε με την κατάλληλη προσωπικότητα. Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για μία έδρα, πολύ δύσκολη και για να κερδίσεις εδώ, θα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας, στο πλευρό μας. Κάθε φορά που έχουμε τη συμπαράστασή του, πραγματικά λειτουργεί ευεργετικά στην απόδοση της ομάδας και προσπαθούμε να ανταποδώσουμε τη συμπαράστασή του με την παρουσία μας στο παρκέ», είπε ο κόουτς της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται και ο πρόεδρός της, Μάκης Αγγελόπουλος όπως και οι φίλοι της που φρόντισαν να γεμίσουν την πτήση τσάρτερ που μετέφερε την ομάδα εκεί.