Καντζούρης: «Θα είμαστε έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι»
i

©InTime

Καντζούρης: «Θα είμαστε έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι»

Γιάννης Πάλλας 21:28 - 12.04.2023

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του επί της Χάποελ, ενώ δήλωσε σίγουρος για την ετοιμότητα των παικτών του στο τρίτο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της στα Άνω Λιόσια παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και πλέον πρέπει να σκέφτεται το τρίτο παιχνίδι την Τετάρτη του Πάσχα (19/4) στα Ιεροσόλυμα, όπου ο νικητής «σφραγίζει» το «εισιτήριο» για το Final-4 του Basketball Champions League.

Τζίκιτς: «Αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει πράγματα που κάνουμε εμείς στους αντιπάλους μας, ελπίζω να είναι καλά ο φίλαθλός μας που χτύπησε»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

20:59 - 12.04.2023

Τζίκιτς: «Αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει πράγματα που κάνουμε εμείς στους αντιπάλους μας, ελπίζω να είναι καλά ο φίλαθλός μας που χτύπησε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ. Τί είπε για τον αγώνα και για τον φίλαθλο των Ισραηλινών που τραυματίστηκε.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νοκ άουτ τρίτου αγώνα στα Ιεροσόλυμα.

«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη, είτε παίξεις όμορφο μπάσκετ, είτε αντιτουριστικό. Σημασία έχει να κερδίσεις, έστω και με έναν πόντο. Θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα και 10.000 φιλάθλους» υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του «δικεφάλου».

Και ο Ηλίας Καντζούρης, κατέληξε: «Αν μπορέσουμε να υποφέρουμε αυτά τα στοιχεία, έχουμε τύχη. Θα εστιάσουμε στο πώς πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, αν το κάνουμε μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, βάλαμε τα σώματά μας, τους κάναμε να νιώσουν άβολα και λειτουργήσαμε σωστά και στην επίθεση».