Λεμάρ: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»
i

©InTime

Λεμάρ: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»

Sportal newsroom 21:13 - 12.04.2023

Ο Μπράιντον Λεμάρ έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και δήλωσε περήφανος για τον τρόπο ππου αγωνίστηκε η ομάδα του, φτάνοντας στη νίκη.

Ο Μπράιντον Λεμάρ αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της ΑΕΚ στη νίκη (94-78) επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, που έφερε τη σειρά στο 1-1 και πλέον οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο τρίτο (και τελευταίο) παιχνίδι στα Ιεροσόλυμα για την πρόκριση στο Final-4 του Basketball Champions League.

Με 24 πόντους και 3 ασίστ ο Μπράιντον Λεμάρ έπαιξε και για το πρώτο ματς στο Ισραήλ, όπου έμεινε άποντος και δεν βοήθησε την ομάδα του. Ο Αμερικανός γκαρντ αυτή τη φορά από τα πρώτα λεπτά άφησε το στίγμα του και δικαίως ήταν χαρούμενος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε και αντιδράσαμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν μπήκαμε τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά σήμερα δείξαμε πόσο καλοί είμαστε, πήραμε τη νίκη, αλλά η αποστολή μας δεν έχει ολοκληρωθεί, έχουμε έναν ακόμη αγώνα» δήλωσε ο Μπράιντον Λεμάρ μετά το τέλος του αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.