Πεναρόγια: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον πρώτο της βαθμολογίας στην έδρα του»

Χουάν Πεναρόγια

i

Χουάν Πεναρόγια / © Intime

Πεναρόγια: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον πρώτο της βαθμολογίας στην έδρα του»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:30 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 12.04.2023

Για το ματς της Μπασκόνια απέναντι στον Ολυμπιακό μίλησε ο Χουάν Πεναρόγια, ο κόουτς της ομάδας από την Βιτόρια.

Ο Χουάν Πεναρόγια μίλησε για την αναμέτρηση της Μπασκόνια απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τονίζοντας τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο προπονητή της Μπασκόνια, Χοάν Πεναρόγια, επισήμανε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει το παιχνίδι των Βάσκων με τον Ολυμπιακό (13/4, 21:00/NOVASPORTS PRIME) στο ΣΕΦ για την 34η αγωνιστική στην Euroleague.

Η Μπασκόνια (18-15) θέλει την νίκη για να προκριθεί στα playoffs, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχει το νου της στο ματς της Ζάλγκιρις στο Μόναχο. Εάν ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Μπασκόνια, τότε η Ζάλγκιρις με νίκη θα βρεθεί στους «8».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός (23-10) θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο.

Ο Χουάν Πεναρόγιαο λοιπόν, μιλώντας για το παιχνίδι του ΣΕΦ, ανέφερε πως: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον πρώτο της βαθμολογίας στην έδρα του. Πρόκειται για μία πολύ καλή και συμπαγής ομάδα, με σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αλλά ξέρουμε πως, αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, μπορούμε να νικήσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας στην Ευρωλίγκα κι έχουμε την πολυτέλεια να εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας την τελευταία αγωνιστική».