Το επικό βίντεο της ανανέωσης του Ουόκαπ - Προσπαθεί να παραγγείλει χταπόδι (vid)

Το επικό βίντεο της ανανέωσης του Ουόκαπ - Προσπαθεί να παραγγείλει χταπόδι (vid)

Sportal newsroom 14:55 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 12.04.2023

Η νέα παραγωγή του Ολυμπιακού είχε και πάλι έμπνευση και χιούμορ, με τους «ερυθρόλευκους» να συνδέουν την είδηση της ανανέωσης συνεργασίας του Τόμας Ουόκαπ με ένα εξαιρετικό βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός γκαρντ και έναν γκαρσόνι που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλει να παραγγείλει ο πελάτης του.

Ένας από του μεζέδες που προτιμάει ο Τόμας Ουκαπ όταν τρώει σε ταβέρνα είναι το χταπόδι. Βέβαια, ακόμα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά, άσχετα αν η αγγλική λέξη (octapus) προέρχεται από την ελληνική. 

Επειδή όμως, η γλώσσα μας είναι... δύσκολη και πολύπλοκη ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ θα χρειαστεί επιπλέον ιδιαίτερα μαθήματα για να ανεβάσει το επίπεδό του. Κανένα πρόβλημα! Έχει όλο τον χρόνο μπροστά του, όπως και ο ίδιος εξήγησε στο εμπνευσμένο βίντεο του Ολυμπιακού που συνόδευσε την ανανέωση της συνεργασία του Ουόκαπ έως το καλοκαίρι του 2027. 

Παρόμοια σκηνοθεσία και εξίσου εντυπωσιακό σενάριο είναι και το προ ωρών βίντεο για την αντίστοιχη περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος είχε μάθει τα νέα την ώρα που έκανε... κούρα ομορφιάς. Προφανώς ο Ολυμπιακός καθιερώνει μία φρέσκια παρουσίαση των παικτών του και όλοι πλέον περιμένουν μία νέα ανανέωση ή μια καινούργια μεταγραφή για να ολοκληρωθεί η τριλογία.