Τζίκιτς: «Αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει πράγματα που κάνουμε εμείς στους αντιπάλους μας, ελπίζω να είναι καλά ο φίλαθλός μας που χτύπησε»

Αλεξάντερ Τζίκιτς

i

©Intime

Τζίκιτς: «Αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει πράγματα που κάνουμε εμείς στους αντιπάλους μας, ελπίζω να είναι καλά ο φίλαθλός μας που χτύπησε»

Δημήτρης Χούπης 20:59 - 12.04.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή της Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ. Τί είπε για τον αγώνα και για τον φίλαθλο των Ισραηλινών που τραυματίστηκε.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε της Χάποελ Ιερουσαλήμ με σκορ 94-78 και ισοφάρισε τη σειρά τους σε 1-1. Πλέον οι δύο ομάδες θα παίξουν την πρόκριση στο Ισραήλ, την επόμενη Τετάρτη 19/4.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο προπονητής των Ισραηλινών, Αλεξάνταρ Τζίκιτς, μίλησε για όσα δεν έκαναν οι παίκτες του, ενώ αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον φίλο της ομάδας του που τραυματίστηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξαν καλά και δυνατά. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τρίτο παιχνίδι. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ήμασταν πιο "soft", αλλά πιστέψτε με, δεν θα είμαστε έτσι στο τρίτο ματς. Τους αφήσαμε να κάνουν πράγματα που κάνουμε εμείς συνήθως στους αντιπάλους μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ. Εύχομαι αυτός που τραυματίστηκε να είναι καλά και ελπίζω να επιστρέψουν ασφαλείς πίσω στο Ισραήλ».